ilk kurubiye deneyimim(un kurabiyesi,yersen)

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Benim böyle hünerilerim yok.
Pek cok üyenin de yoktu.
Zamanla birbirleri ile tatli rekabete girdiler,kimimiz mutfakta acaba en hünerliyiz diye?
Böylelikle hamirat kadinlarimizin, bunu örnek alip kendilerine mutfaga atan azimli kadinlarimizin, mutfak maceralarindan dogan ve mideye gidecek olan şaheserleri, doldurmusdur foto olarak gönül sayfalarimizi.
Ellerinize saglik efenim.

Hevesiniz kırılmasın bende tost ve yumurta kırmayla başladım. Bugün hemen her yemeği yapabiliyorum.

Not: İçli köfte kek pasta börek dahil.

ben tost ve yumurtadan sonraki seviyeyi atlayamıyorum.. deneyim gerekiyor, ugrasamam bu kurabiyelere bile sevgi gelmiyor icimden..

Senin güzel hatrın için yenir.:)
:15306_utangac_asik_
Benim böyle hünerilerim yok.
Pek cok üyenin de yoktu.
Zamanla birbirleri ile tatli rekabete girdiler,kimimiz mutfakta acaba en hünerliyiz diye?
Böylelikle hamirat kadinlarimizin, bunu örnek alip kendilerine mutfaga atan azimli kadinlarimizin, mutfak maceralarindan dogan ve mideye gidecek olan şaheserleri, doldurmusdur foto olarak gönül sayfalarimizi.
Ellerinize saglik efenim.

hamarat kadınlarımız yapsın biz yiyelim iyisimi..tesekkür ederim efenim*

Tarifi alalım da böyle yapmayalım. Tşk Hilal.

ben tost ve yumurtadan sonraki seviyeyi atlayamıyorum.. deneyim gerekiyor, ugrasamam bu kurabiyelere bile sevgi gelmiyor icimden..

Gözlemlediğim hilal neşeli olduğu kadar azimli bir görüntü çiziyordu. Evet belki istediğin gibi olmadı, belki kötü bile olmuştur. Ancak bu sana ket vurmamalı, unutma hayat sana sürekli çelme takacak. Ancak gerçek cesaret her düştüğümüzde ayağa kalkabilmekse gerçek güç ise kalkabilecek olmamıza duyduğumuz inançtır. Ben sende o ışığı görüyorum ve yapabileceğine inanıyorum.

Belki sen şuan inancını kaybetmiş ve güçsüz hissediyorsun ama o kara bulutlar dağıldığında zaferin aslında sadece bir adım ötede olduğunu anlayacaksın.

Kalplerimiz ve inancımız seninle Hilal, zaferin ise mücadele denizinin hemen karşısında zafere inanmıyorsan bile bizlere inanmalısın.

Ben bunu yemem şahsen hilal... dişim hassas kırılmasını istemem djfd.

Geri