ilk kurubiye deneyimim(un kurabiyesi,yersen)

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü

kendi kendime yorumum şudur;
biraz sert ve tatlı olmus. bilerek cok tuttum kıtır olsun diye ama fazla kıtır olmus jsjsjs belki biraz da yanmıs olabilir görmeyelim lütfen..ilk kez fırında bi sey yapıyorum bu arada. kötü yorumlar beni üzer tsk :D

Keske pişmeden yenseymiş de öyle tatlı kalsalarmış :d
Şka bir yana yanıklar hariç kıtır kıtır görünüyor. Sahsen tatlı sevsem canım çekerdi şuan eline sağlık :))

bir kurabiyemiz vardı, yaktılar.
iyi forumlar.

ek: yenir

Son düzenleme:
Pembelesmeye yakin firini sondurup, icinde azicik bekletip oyle cikarman lazimdi. Ama yine de kotu olmaminshshshsj.
Kafamiza atsan alnimda kalp cikar.

Elinize sağlık hilal hanım yanmış demeyelim ona biraz fazla kızarmış sadece olsun.

1,5 kalıp çikolata ve 1 paket krema benmari usulu hazırla, bunları bandır..... 10/10 kurabiye......
pratik zeka,mükemmel cözüm ve oggy..
Pembelesmeye yakin firini sondurup, icinde azicik bekletip oyle cikarman lazimdi. Ama yine de kotu olmaminshshshsj.
Kafamiza atsan alnimda kalp cikar.
ajsjjssjsjjsj cıkar valla juju deneyelim mi xd
Elinize sağlık hilal hanım yanmış demeyelim ona biraz fazla kızarmış sadece olsun.

ahlacım moraller down..bu iste kötüyüm gercekten hazırı varken ne kalkısıyosun hata bende :D

Bir daha yaparsanız malzemeler oda sıcaklığında olsun. Soğuk veya aşırı sıcak malzemeler yapacağınız keki kurabiyeyi yorar.
İkincisi fırınınız da bir sorun var düzgün pişirmiyor. İlle de yaparım diyorsanız periyodik olarak çevirin.

İlk denemeniz ise tepsiyi ve içindekileri saymazsak oldukça başarılı olmuş.
Cesaretinizi ise tebrik ediyorum.

Bir daha yaparsanız malzemeler oda sıcaklığında olsun. Soğuk veya aşırı sıcak malzemeler yapacağınız keki kurabiyeyi yorar.
İkincisi fırınınız da bir sorun var düzgün pişirmiyor. İlle de yaparım diyorsanız periyodik olarak çevirin.

İlk denemeniz ise tepsiyi ve içindekileri saymazsak oldukça başarılı olmuş.
Cesaretinizi ise tebrik ediyorum.

evet fırın sanırım naneyi yedi. malzemeleri kurutma makinesiyle ısıtmıstım aslında ya.. bida böyle bir ise giriscegimi sanmıyorum, tesekkür ediyorum :D

evet fırın sanırım naneyi yedi. malzemeleri kurutma makinesiyle ısıtmıstım aslında ya.. bida böyle bir ise giriscegimi sanmıyorum, tesekkür ediyorum :D

Hevesiniz kırılmasın bende tost ve yumurta kırmayla başladım. Bugün hemen her yemeği yapabiliyorum.

Not: İçli köfte kek pasta börek dahil.

Geri