İlk kez adet olunca nelere dikkat edilmeli?

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
:/ çok rahatsız edici
bide bi gerginlik oluyor filan sjsmx
ya bende gerginlik olmuyor da, ya asiri yorgun oluyorum ya da bir kac gun onceden (adet baslamadan) tahammulsuz, toleranssiz ve babamin asabiyetini bir kac gunlugune odunc aliyorum. aslinda cok korkunc olabiliyoruz ha

ya bende gerginlik olmuyor da, ya asiri yorgun oluyorum ya da bir kac gun onceden (adet baslamadan) tahammulsuz, toleranssiz ve babamin asabiyetini bir kac gunlugune odunc aliyorum. aslinda cok korkunc olabiliyoruz ha
Ağrısı yorgunluğu cabası.ben aşırı gergin oluyorummm böyle sinir küpü gibi sjsxd
Keşke erkeklerde olsaa ayda birrr

ya belki size cok garip gelecek ama bana baya cool geliyo adet olmak. kan akiyo hani. neyse, midenizi bulandirmak istemem, ama dusunun iste bunu. kan bu, kan. gunlerce geliyo hatta. superpower gibi :d
Superpower'in da Thas hanim sayesinde yeni bir definisyona ihtiyaci var.

ya belki size cok garip gelecek ama bana baya cool geliyo adet olmak. kan akiyo hani. neyse, midenizi bulandirmak istemem, ama dusunun iste bunu. kan bu, kan. gunlerce geliyo hatta. superpower gibi :d
Öyle bi anlatmışsın ki nehir gibi düşündüm ay birde şarkı yazılmasın şimdi buna ? Ordunun dereleri Sjsjsjs

ilk adet olduğum gün allam allam menopoza girmeme 50 sene var demiştim :)))))))))))))

Bilgiler için teşekkürler. Bir gün adet olursam dikkat edeceğim.

Ay ben ilk kez regl olduğumda biraz geç olduğum için sevinmiştim. acaba bi rahatsızlığım mı var diye korkuyordum.
ayrıca biz kotexciyiz hocam..

ben ilk adetimi erkek birey kankim anıl'la need for speed oynarken olmuştum. herhalde boş yol buldu mu kapışan audi piyasacıları gibi testosteron salgıladığımı gören allah erken müdahaleyle beni kendime getirmek istedi. demek o yüzden oyunun sonlarına doğru kenara çekip piknik yapalım demeye başladım. o sıra hormonlarım oynaklaşmış demek ki...
peki şey dramını konuşalım bi de, tahtaya kaldırdıklarında ya da ayağa kaldırdıklarında yaşadığımız paniği. zorla hepimizi göt kesene çevirdi bu iş. sürekli kızlar arasında ''arkama baksana'' muhabbeti dönüyor. mecburen bakıyoruz. zor günlerdi.

"arkama baksana bisi var mi" muhabbeti hala var uhuh

Geri