İlk kez adet olunca nelere dikkat edilmeli?

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
simdi kesin mideniz bulanacak, ama bu da hosuma giden seylerden biri. hani superpower olarak gordugum. ara sira kocaman pihti dusuyo. hissediyorsunuz bunu. "holy shit" dediginiz anlardan birisi bu. o an hareketsiz kalmaniz gerekiyor. eger oturursaniz veya birden ayaga kalkarsaniz.. iste cok kotu olur. kayar. bu pihti meger cesitli arastirmalar icin kullanilabiliyormus veya bir ilac yapiminda, tam olarak hangi ilac hatirlayamadim ve detay veremeyecegim, siz googlelayin. cok faydali oldugunu biliyorum sadece.

iste o kocaman kan pihtisi bana cool geliyo
(bu yaziyi trende eve dogru yolculuk yaparken yaziyorum. yanimda bir beyefendi oturuyor. turk mu degil mi, emin degilim, bakmadim, ama yararli bilgi)

adet görmediğimiz için süper kahramanlıktan men edildiğimiz tuhaf bir gün yaşıyoruz

Allah'ım nolur kullandığım ilaçlardan birinin etken maddesi olmasın. Nolur

simdi kesin mideniz bulanacak, ama bu da hosuma giden seylerden biri. hani superpower olarak gordugum. ara sira kocaman pihti dusuyo. hissediyorsunuz bunu. "holy shit" dediginiz anlardan birisi bu. o an hareketsiz kalmaniz gerekiyor. eger oturursaniz veya birden ayaga kalkarsaniz.. iste cok kotu olur. kayar. bu pihti meger cesitli arastirmalar icin kullanilabiliyormus veya bir ilac yapiminda, tam olarak hangi ilac hatirlayamadim ve detay veremeyecegim, siz googlelayin. cok faydali oldugunu biliyorum sadece.

iste o kocaman kan pihtisi bana cool geliyo
(bu yaziyi trende eve dogru yolculuk yaparken yaziyorum. yanimda bir beyefendi oturuyor. turk mu degil mi, emin degilim, bakmadim, ama yararli bilgi)
Thas hanim.Lütfen o an icinde neler oluyor onu da anlat.

neyse, bu kadar yeter. girl code denen seyi mi sey yaptim acaba :s ben kaciyorum

Ayh şu an kahkaha atıyorum Thalassa Çok hoşsun ya

tansu çiller pıhtısını da feda ederdi duysa. ne mucizeli bi şeyiz biz ya… sarılalım.

sakın regl pıhtısı diye aratmayın, sakın. cumhuriyet sucuğundan sonra ciğeri de kaybettik. yiyecek içecek üstünden betimleme yapmayın ey halkım.

Kadınlarla ilgili belki de çok çok çok nadir erkeklerin duyduğu ilginç bir bilgiye haiz olduğumu söyleyeyim. @aegishjalmur seninle paylaşabilirim :D

Geri