İlk Görüşte Aşka inanır mısınız ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Abi bi hikaye anlatsana sende değişik şeyler vardır :dd
Bir gece rüyamda bir kız görmüştüm. Aynı gün bir bayan arkadaşım beni kendi çalıştığı işyerinden bir kız arkadaşı ile tanıştırdı ve rüyamda gördüğüm kız karşımdaydı. Kız nişanlıydı ve bir sigorta başlangıcı olsun diye geçici bir süre için işe almışlar. Aslında hep hayal ettiğim kız oydu. Kader bizi buluşturdu ve ayırdı.

Tabi kii. sadece hepimizin basina gelebilecek seyler degil bunlar. hatta nadir yasanan durumlar

Bilişsel şemalar hemen hemen herkeste zamanla şekillenmiştir. İlk görüşte aşk yoktur; şemamıza uyan vardır.
Kişinin o andaki kıvılcımı bilinçaltı bir beklentiye dayanır.
Ben inanmıyorum. Macera arayışının rasyonalizasyonu da olabilir.

Bir gece rüyamda bir kız görmüştüm. Aynı gün bir bayan arkadaşım beni kendi çalıştığı işyerinden bir kız arkadaşı ile tanıştırdı ve rüyamda gördüğüm kız karşımdaydı. Kız nişanlıydı ve bir sigorta başlangıcı olsun diye geçici bir süre için işe almışlar. Aslında hep hayal ettiğim kız oydu. Kader bizi buluşturdu ve ayırdı.
Ciddi misin ? Sıfatı vs aynımıydı yani kalp gözün açık gibi Sjsjsj
Bide ayrılmış olman canımı sıktı :)

Ciddi misin ? Sıfatı vs aynımıydı yani kalp gözün açık gibi Sjsjsj
Bide ayrılmış olman canımı sıktı :)
Hayat bazen birleştirir, bazen ayırır. Kalplerimiz birden birbirimize ısındı. Tanımadığım bir insan ile konuşacak konu bulmam uzun sürer. Ama bazen (nadir de olsa) sanki insan yıllardır tanışıyormuş gibi his ediyor.

yıllaaar yılllaaaar önce bir beyefendi ile tanışmıştım. bir gün yollar kesişti oturduk, bir kahve içme imkanı bulduk. bana hislerini anlatırken, beni ilk gördüğünde ve her gördüğünde hissettiği şeyi manyetik alan ve manyetik alanın oluşma prensibiyle açıklıyordu dksjs ahahha kendisi fizikçiydi, bildiniz dksks yaa yine andık seni ahmet jdjs örnek tam olmadı ama diyeceğim şu ki aşk değilse bile etkilenmek mümkün birçok insan için, benim için de mümkün. ama o etkinin sürüp sürmeyeceği başka şeylere de bağlı.

diyeceğim şu ki, aşk değilse bile etkilenmek mümkün bir çok insan için, benim içinde mümkün. ama o etkinin sürüp sürmeyeceği başka şeylere de bağlı.

Olabilir ancak elbette adı aşk değil de yoğun bir çekim gücü ve merak duygusu olarak adlandırılabilir.

Ben ilk gömüşte aşka inanırım. Tabii, birini selamsız sabahsız gömüyorsam, demek ki içim onu çekmiş kesinlikle gönül vereceğim demektir.

Of bokçuyumdur ben, goygoy adı altında, herkesi boklarım. Çünkü kendima aşıkımmmm harika çokgüzelim, tışk.

Canikomun beni bir atmaca gibi izlediği zamanlar….

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Ilk goruste hissedilen sey ask olamaz. Ask dedigimiz kavram sevginin asirisi zaten. Ilk goruste arzulamak diyebiliriz ama ilk goruste ask bir yanilsama.
He , allah aski desek tamam. Gormeden sevildigi icin tasavvufta yeri var.

Olabilir. Bazen bir bakışın içine hayatınızı koyasınız gelir, hiç mantık aramadan, sorgulamadan...

Yok be nerde o görüste asık olmak bizim bünyemızde

Biz pavyonda oturup otel odalarında sabahladığımız kadınlarada asık olduk.
Sırf işimıze yarıyor dıye sitelerimize makale yazan güzel kalplı kızlarada asık olduk .
Köydekı Bayram amcanın Kızı Medihyada asık oldum..

Ean son olan askımda kendımı nıkah masasında buldum.
Şuan tek asık olduğum var oda Kızım :)

İlk görüşte meydana gelen duygulara inanırım.Pembe dizide değiliz.

Geri