ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Hangimiz sevmedik :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden öyle düşünüyorsun bir bakış çok şey yapar bazenhayır. tamamen film ve kitap uydurmacaları..
ben insanların birbirini tanıyarak aşık olabileceğini düşünüyorum.Neden öyle düşünüyorsun bir bakış çok şey yapar bazen
Oysa herşey yabancı iken öyle güzel ve akışında olur ki. Ama size saygı duyuyorum. Tanıdık herşey size güven seviyor sanırım. Bundan bu bakış açınız.ben insanların birbirini tanıyarak aşık olabileceğini düşünüyorum.
İlk görüşte aşka inanır mısınız yoksa karşınıza 23416541 kere daha çıkayım mı?Inanmam.
Sizi görmedim.s.sİlk görüşte aşka inanır mısınız yoksa karşınıza 23416541 kere daha çıkayım mı?
kesinlikleTanıdık herşey size güven seviyor sanırım. Bundan bu bakış açınız.
Abi bi hikaye anlatsana sende değişik şeyler vardır :ddDoğru anda doğru bakış ve bir gülümseme bazen unutulamıyor. Ama ben genelde 6 ay sonra samimi olmaya başlarım. Tabi aşk bir duygu ve mantığı olmaz. (Konu daha önce açılmış ta olabilir.)