İlk buluşmada erkeğin şiir okuması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Şiir dünyanın en utanç verici şeyi. Bence şiir bir erkeği romantik yapmaz. Gay yapar.
Doktor “hadi göğe bakalım ehuheheeh” değil de mesela şöyle İsmet Özel’in ils sont eux u falan gider.

Yeri gelmişken

Buruşuk pardesülü adam dalgın
gittikçe daha dalgın, elinde cetvel
masada hesap makinesi, pusula
yetmiyor dibe dalmasına
bağlıyor kalın bir urganla beline
ağır bir sandık
salıyor kendini
yeşil yosunların
kırmızı balıkların
uçan kabarcıkların
derinliklerine
orada
bir sandık buluyor
yakutlar, altınlar, pırlantalar
adam dibe inmek için beline bağladığı
sandığını keşfediyor dibe ulaştığında.

Ses tonu ve diksiyon yoksa gereksiz şovlara kalkışmayın. Kalp kırmak istemem.

Şimdi ben misal Nazım Hikmet Ran’ ım diyelim,
Ne anlatcam flörtüme hiçkok filmlerinin hastasıyım mı diycem yoska starbaks’ ta her zaman vayt çaklıt moka içerim mı diycem. Tabii ki şiirimi okuycam. Mesela şunu ;

Biz ince bel, ela göz, sütun bacak için sevmedik güzelim
Gümbür gümbür bir yürek diledik kavgamızda
Ateşin yanında barut, barutun yanında ateş olasın diye!.. .
Rakı sofralarında söylenip, acı tütün çiğnercesine sevdik
ANLAYAMADILAR…”

Şimdi ben misal Nazım Hikmet Ran’ ım diyelim,
Ne anlatcam flörtüme hiçkok filmlerinin hastasıyım mı diycem yoska starbaks’ ta her zaman vayt çaklıt moka içerim mı diycem. Tabii ki şiirimi okuycam. Mesela şunu ;

Biz ince bel, ela göz, sütun bacak için sevmedik güzelim
Gümbür gümbür bir yürek diledik kavgamızda
Ateşin yanında barut, barutun yanında ateş olasın diye!.. .
Rakı sofralarında söylenip, acı tütün çiğnercesine sevdik
ANLAYAMADILAR…”
Yalan. Herkes sütun bacak peşindedir. Peşinde olmayan gaydir. Ekstra rakı muhabbeti varsa bonus olur.

Yalan. Herkes sütun bacak peşindedir. Peşinde olmayan gaydir. Ekstra rakı muhabbeti varsa bonus olur.
Bu erkoların hepsi mi böyle gerçekten ya
Gay olmayan ama gayimsi Erko denicem duygusal tarafı daha güçlüdür belkiii

O an hissederek okuduğunu anladığında, seni mest etmemesi imkansız..

Şiir değilse bile gözlerimin içine bakarak, gözleri parlayarak “Seni Seviyorum” demesi bile içimi titretmeye yetiyor…

-Bunlar ilk buluşmada değil tabiki-

Bundan iyisini bilmiyorum. Ezberlediğim tek şiir.

images

Şiir okuyan erkoya dusen kizlar kaldimi hala ya
Sene 2007 filanmi .s
200.gif

"Otuz Beş Yaş" şiiriyle giriş yapacak yaştayım.
"Sessiz Gemi" ile bitirebilirim.
Zorlarsa "Üstü Kalsın" der kalkarım.

El vardır, ele olur el. Bel vardır, bele olur bel. Dil vardır, dile olur dil. Göl vardır, göle olur göl. Döl vardır, döle olur döl.

Yapilabilir ama her kadin da karsilik bulmaz. Simdi ben kime okuyup karsi tarafta neler kazanabilecegimi bilirim.

Ne sekil de hangi siir ile etkilesime girecegimi bilirim ama su anda siir okumak "durust elin isi" degil sanirim.
Hani daha kisa yoldan bulustugun kisi ile etkilesime girmek varken , zor yolu secmezsiniz yani.

Tabi yollari mevcut
Ornegin deniz gezmis parkali bir kizla bulusursaniz yusuf hayaloglundan girebilirsiniz mevzuya.

Daha soft ve istanbul da dogmus buyumus ve istanbul da ogrenim goren universite 1 ogrencisi kiza kagan bosnaktan girebilirsiniz.

Entel 30'luklara lavinya (feridun duzagac sarkisi ile hikayesini bilmiyorsa ozdemir asaf anlatilarak ortam isitilabilir)

O yuzden siir okumamaya ozen gosterin. O filmler de olur. Gercek hayatta boyle islemez bu durum. Tabi don lafontaine gibi sesiniz varsa is baska.

Cevahir kiriscioglunun sukufeye okudugu siirler bile is yapar ama bunu nasil aktarmaniz gerektigini ve kime aktaracaginizi bilmelisiniz.
Burada onemli husus dişi fenotipi
Sonra secilen eser ve daha sonra nasil aktarilacagi.

Son düzenleme:
Geri