ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Niye gülme gelsin hocam şu sözlerin güzelliğine bakHakikaten kızlar birinin size şiir okuması etkiler mi sizi. Gülme gelmez mi işten içe.
Bomboş. Tereyağlı iskender ısmarlasın daha iyi. Hiç olmazsa karnım doyar.Niye gülme gelsin hocam şu sözlerin güzelliğine bak
Seni düşünmek güzel şey,
ümitli şey,
dünyanın en güzel sesinden
en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey...
Fakat artık ümit yetmiyor bana,
ben artık şarkı dinlemek değil,
şarkı söylemek istiyorum...
NAZIM HİKMET RAN
yeterince net olduğumu düşünüyorum… çok aniden aklına bir şiir gelir de iki satırını dillendirir geçersin o ayrı ama böyle planlanmış şiir okumak, fazla romantize etmek beni bi tık bayıyor. sanki her gün şiir okunuyor bana… baydığına nasıl kanaat getirdiysem.bence şiirler içimizden okunmak için varlar
meşhur capsi salalım… harbiye’de yaz boyu konser verir bu kadar şarkı söylemek isterse…Niye gülme gelsin hocam şu sözlerin güzelliğine bak
Seni düşünmek güzel şey,
ümitli şey,
dünyanın en güzel sesinden
en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey...
Fakat artık ümit yetmiyor bana,
ben artık şarkı dinlemek değil,
şarkı söylemek istiyorum...
NAZIM HİKMET RAN

O mavi gözlü bir devdi … hep mini minnacık kadınları sevdimeşhur capsi salalım… harbiye’de yaz boyu konser verir bu kadar şarkı söylemek isterse…
Ekli dosyayı görüntüle 101449
lütfen konusuna gidiniz, ben atıp üzmek istememiştim sabah sabah ama attın o kurşunu…Başlık bile güldürdü :d aklıma istemsiz bu geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 101450
şiir severim ama okumasın, ben kendim içimden okurum. Okuma yazmam var çok şükür
lütfen konusuna gidiniz, ben atıp üzmek istememiştim sabah sabah ama attın o kurşunu…
Milyon kere gülebilirim buna konu nazım beyin çapkınlığına gelince bu şiir geldi aklıma ahsgagaYa yok takıldığım şey mavi gözlü dev nasıl konuya dahil oldu hadi diyelim ki kizin gözleri mavi ama dev olayi karıştıriyor bu şiir olmaz diye himladim ahaha koptum şuan