ilk buluşma sonrası ne yapmalı

Konu sahibi son olarak 2617 gün önce görüldü
duş yapmayın, sonra yanlış anlarlar.p

Nasıl geçtiğine bağlı değişen durumdur.

bişey yapılmayıp akışına bırakılmalı.
akşamında olumlu ise whatsap veya tlfnda bulusma kritiği yapılması kaçınılmazdır.

Güzel geçen buluşmaya dair teşekkür notu iletilmeli, mümkünse çiçekle

En yakın kız grubuna her detay anlatılıp herşey bir süzgeçten geçirilip erkek notlandırılmalı. Akılda kalan soru işaretleri kız grubundakilerle tartışılıp çözüme kavuşturulmalı.Sınıfta kalmadıysa attığı mesaja cevap verilmeli. lkghjg

(Biraz da gerçeklerden konuşalım.)

Buluşmanın sonunda beraber içiyorsak sorun yoktur herşey akışındadır, yalnız içiyorsam dahada konuyu açmaya gerek yoktur.

YoungPerfectIsabellineshrike-size_restricted.gif

İlk buluşma sonrasında metrobüse binip, eve gitmiştim. Giderken de bu güzel akşam için teşekkür ederim demiştim.

- Çok da fazla abartmaya gerek yok.

Tabi bayanlar için çoğunlukla aynısı geçerli değil sanırım. WhatsApp Gruplarına malzeme oluverirsiniz. Bir kadın neden buluştuğu adamla yapmış olduklarını WhatsApp Grubuyla paylaşır ki ?

Baş ağrısı da tutabilir..

İlk kez buluşanların yaşları da önemli tabii bu konuda. 15-25 arası ise heyecanlanır, her dakika düşünür, elinde telefon bekler büyük ihtimal ve ayrılır ayrılmaz mesajlaşılması muhtemeldir. Günün kritiği yapılır, beğenip beğenilmeme durumları ağızdan laf alma yoluyla öğrenilmeye çalışılır vs. =)
Lakin yaş grubu daha yukarılarda ise elbette daha mantıklı davranılır. Gün için teşekkür edilir ve evlere döner taraflar, akışına bırakılır olaylar. Ben öyle yapmıştım en azından =)

ikinci buluşma planları yapılır enerji tuttuysa

Geri