ilk buluşma sonrası ne yapmalı

Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü
ilk buluşma sonrası ne yapmalı,

ilk buluşmadan sonra mutlaka telefon açılmalı ertesi sabah değil öğleden sonra gibi, o gecede saat geçse değilse mesaj atılmalı.

Ondan etkilendiysek bunu belli etmeli.
Buluşma sonrası güzel mesajlar yazmak olabilir.

İlk buluşma sonrası:
Ayy çok güzeldi diye kız arkadaşların önünde zıplanır yada yiaaa keldi kel denilir :p

otobüse biterken bir daha konuşurmuyuz buluşurmuyuz denilir kız bilmiyorum belki konuşmayız der ama sonrasında konuşulur buluşulur :)))

Ben birsey yapmam şahsen.
Karşı taraftan etkilenmiş isem beklemeyi tercih ederim.

O da benden etkilenmiş ise zaten arar:p

Eve dönmeli karnımızı doyurmalı ..

nefesi kuvvetli ( hoca ) gıdıp okutup üfletilmeli

gidip eve uyumalı.

ilk buluşmada eve falan bıraktıysanız tam bir budalasınız

Eğer ki birşeylere başladıktan sonra gerçekleştiyse karşılıklı bir istişare yapılmalı.
Yok görüşülüp birşeylere adım atıldıysa eve gittikten sonra kulaklığı takıp düşünmeli.

İlk buluşma olduğu için yenilen yemek hep az olacaktır eheh kibarlıktan...: )) bu yüzden eve gider gitmez yemek mideye indirilmeli

İlle birşey mi yapmak gerekiyormuş. Ne kadar saçma sapan bir soru ve düşünce olmuş.

Yaşamaya devam edin yemek yiyin uyuyun tuvaletinizi yapın gülün sohbet edin.Hayata devam yani çok abartmayın.

o anın heyecanını videoya alıp ayrılınca izlemeli..

Arkadaşa üniversitede yaptım kıza metiyeler diziyordu, şimdi başkasıyla evlenecek o video ile tehdit ediyorum :D zevkli

Kizlar WhatsApp grubu: ''BILIYOR MUSUN NELER OLDU, BAK SIMDI BOYLE ... .... ... ................... ......''

Geri