İlk buluşma için en uygun mekan

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3229 gün önce görüldü
malum havalar ısınıyor
bence evde buluşalım

henüz masum bi çocukken ilk sevgilimle kendi evinde buluştuyduk. netten tanışmıştık herşey şaka gibiydi :d

Tantunici. Öyle tatlı oluyor ki el ağız yağ içinde karşıdaki doymayıp bi dürüm daha istiyor felan:hıı:

Birini etkilemek için çok kolay başvurulacak bir yöntem olmasından ötürü ilk buluşmada aşırıya kaçacak bir edebiyat, sanat muhabbeti hoşuma gitmez. Mümkünse doğa kokusunu alabileceğimiz bir yer ayarlarım. Sıkılınca gezintiye cikabilecegimiz bir yer günü güzel geçirmenin kapılarını acar.

Kokorecci olabilir. Hatta zaglam bi kavga ciksin, ayirirken iki yumruk da biz yiyelim.

Ben uygun yeri bilmem. Sütun gibi herifim bir de ezilip büzülüp yer mi düşüneceğim, önüme bira gelecek bir mekana gitmek mecburidir, başka tür yerlere 11 senedir gitmedim. Sabah 10'da bira söyleyince karşıdaki karı hanımının mimiklerini gözlemliyorum, hoşnut değilse bana göre değildir, ona dedem Strabon'dan bile bahsetmem. Ay bi defolsun öylesi.

Sözüm meclis dışında kalanlara, çok içmek orta yaşa gelindiğinde erkekliği öldürüyor.

mesela şu an hadi buluşalım dese
kesin dondurma yiyelim mi derim

Yemekte buluşup sohbet etmek ve bu arada da karşı tarafı sağlıklı şekilde gözlemlemek gerekir. İlişkinin adını belirlemeden de bu süreci tekrarlamak, acele bir karar verip yanılma olasılığını önler.

Arkadaş ve sosyal çevresini bilmediğiniz hiç kimse ile yakınlık kurmayınız çünkü kişinin en doğru karakter analizini bu ortamlarda yapabilirsiniz.

Geri