İlk buluşma için en uygun mekan

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3228 gün önce görüldü
Kişinin kültürel özelliklerine bağlı, takılmaktan hoşlandığı yerlerdir. Mesela ben ilk buluşma için sessiz,sakin kafe ortamlarını seviyorum. Tam kahve içilip, sohbet edilesi oluyor.​

çok yıllar sonra otogar olmayacak bir yer olması gerek ..

sıradan bir cafe değil ..
belki bir kitabevi
kesinlikle bir avm değil
belki bir meydan ..
arabayla bir şehir turu değil ..
belki bir deniz yada ırmak kenarı ..

işte öyle bişey :p

konuşulanın anlaşılabileceği bir yer

Kimsenin uğramadığı bir Park. Bir kaç gün önce yeğenimi elime verdiler, dayılık görevini yap dediler. Ben de çocuğu parka götürdüm, oynasın gönlünce dedim. Çocuk geldi, kayındıraklı tünele sokmuyorlar dedi. Gittim baktım, tünelin içinde iki liseli saklanmışlar konuşuyorlar. Onların ilk buluşma yeri orasıymış. Çok romantik bir ortammış gerçekten, ama onları oradan kovdum. Çocuk kayındırağa ulaşabilmesi için oradan geçmek zorunda. Gidin başka yer fingirdeşin dedim.

Siradan bir cafe

Taksim Burger King önü..

Diğer seçenek için Kadıköy boğanın önü..

konup atıp buraya gel derim

Bahçeli ROR çünkü şöyle çok güzel böğürtlen aromalı vanilya aromalı tarçın aromalı çok güzel çaylar var. Ama cidden çok güzel. Yeterince salaş, temiz, şık. Ardından da hemen yanınadaki Cafe Classic'e geçersiniz. Perşembe ya da cuma akşamları old fashion rock çalan bir grup geliyor. 3 adet beyefendiden oluştuğunu hatırlıyorum grubun. Cidden iyiler, hem Classic'in kokteylleri de güzel. Söyleyeceklerim bu kadardı. Tşkler babay.

Köprü üstü.
Ya atarsın yada atlarsın.

Evlendime dairesinin önü bence.
Ciddiyetini ortaya koyuyorsun nekadar guven verici.skj

İlgi alanına göre belirlerdim ya da süreci doğal akışına bırakırdım. Çok istediği bir konser, bir sergi açılış, yürüyüş sonrası kahvaltı ya da iyi bir mekanda yemek diye geçirdim aklımdan.

Risk almazdım. İlkinde etkilemek önemli.

Geri