İlk Aşkiniz..??

Konu sahibi son olarak 978 gün önce görüldü

İlk Aşkiniz..??

• Kalbimde hep yeri var

Kullanılan: 2 33.3%
  • Unutmak istiyorum ama unutamıyorum

Kullanılan: 0 0.0%
  • Çoktan anılarda kaldı

Kullanılan: 1 16.7%
  • Çok iyi arkadaş olduk

Kullanılan: 1 16.7%
  • Diğer

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6
İlk Aşkiniz

185393073ilk_askiniz.jpg

Aynen boyle idi;
[YOUTUBE]gG2Fu2evqCk[/YOUTUBE]

Bugun anket bolumune sarkilarla cevap verme gunum.

Adını duyduğum da hala tebessüm ederim. Ne güzel hislerdi.

İnsanın hayatına sürekli birileri girer, çıkar. Evlenirsin, çocukların olur, yaşlanırsın.
Ama o ilk aşk hiçbir zaman unutulmaz. Aklına gelir bir şarkıda, bir yazıda, bir anı'da..

Öyle yoğun hissetmişsindir ki, unutmak mümkün değildir. Evli de olsan bu değişmez. Başkasını sevebiliriz, mutlu olabiliriz. Ama insanın içinde her zaman bir aşk uktesi kalmıştır.

Unutmadım

Unutsaydım Konuya yazmazdım .

ilk askım Muazzez dıye komsumuzun kızı idi. babası evde olmadiği zamanlar gecelerı 12`ye kadar saklambac oynardık . Şimdıkı aklım olsa ıdı saklambac da neymıs derdım :p

Lisedeydi. Aklıma geldikçe hâlâ gülümsüyorum. Şu anda evli ve bir oğlu var. Allah mutluluk versin.

İsmi zeynepti
Guzeldi ama

Adanalıydı. Cidden Adanalılarla sevgili olunmaz. O kadar çok üzülmüştüm ki dhdhfjhf

duygu, ilkokul aşkım. amansız bir günde apansız bir şekilde terk etti bulunduğumuz şehri, okulu, mahalleyi.
özlüyorum duygu, beni bul.
bul beni.

• Hehe
Tepkiler: Aze
Hoop gidiyoruz buradan ilkokul 3-4... ama nasıl beğeniyorum... ayni siniftayiz ve mahallemiz de ayni sayilir iki uc sokak ileride oturuyordu. adı neydi ya dilimin ucunda emre miydi ya. Emre diyelim simdilik. Futbolcu kartları vardı o zamanlar bende de dolu vardı. Bi gün gel oynayalım deyip çocuğu eve çağırdım....... oynadık annem bir şeyler hazırladı baya güzel vakit geçirdik. Sonra da baktım gidiyor özenle biriktirdiğim kartların hepsini ona verdim al senin olsun diye. Çocuk da şaşırdı hfjdjf sonrasını çok hatırlamıyorum muhtemelen konusmayi kestik fjdjhfjdjf ilk aşk yerine geçer mi bilmiyorum ama o kalp atışlarını hissettiğim ilk kişiydi. yoksa özel olduğu falan yok yani çocuğun adını yuzunu bile hatırlamıyorum hfjdjd kumraldi galiba...

@Aze hikayenin uyuşmayan kısmı, kartları çocuğa verdim dedin ya, iyi düşün tatlım, çocuktan almışsındır.. sen malını kimseye vermezsin, bebekte olsan, çocukta olsan, aşık olsan bile..
:*

Geri