İlk Aşkiniz..??

Konu sahibi son olarak 978 gün önce görüldü

İlk Aşkiniz..??

• Kalbimde hep yeri var

Kullanılan: 2 33.3%
  • Unutmak istiyorum ama unutamıyorum

Kullanılan: 0 0.0%
  • Çoktan anılarda kaldı

Kullanılan: 1 16.7%
  • Çok iyi arkadaş olduk

Kullanılan: 1 16.7%
  • Diğer

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6
@Aze hikayenin uyuşmayan kısmı, kartları çocuğa verdim dedin ya, iyi düşün tatlım, çocuktan almışsındır.. sen malını kimseye vermezsin, bebekte olsan, çocukta olsan, aşık olsan bile..
:*
Yok valla verdim kartları ya. Kartları verdim diye aklımda kalmış zaten çocuk.... içime oturmussa demek ki o kartlar.... şimdi uyusmustur hikaye benimle ahahahahah

Yok valla verdim kartları ya. Kartları verdim diye aklımda kalmış zaten çocuk.... içime oturmussa demek ki o kartlar.... şimdi uyusmustur hikaye benimle ahahahahah
Şu an oldu, muhtemelen çocuk merdivenden inmeden niye verdim ulan diye dertlere düşmüşsündür..
Koskoca aşk hikayesine kartları verdim konusu geçiyor ahaha

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Şu an oldu, muhtemelen çocuk merdivenden inmeden niye verdim ulan diye dertlere düşmüşsündür..
Koskoca aşk hikayesine kartları verdim konusu geçiyor ahaha
Ahahahhahahaha normal hikaye bizde ne arar ya nerede değişik işler oradayız... atmıştır pislik çocuk kesin sonradan. ben ne güzel şimdiye bile saklardım çocukluk hatırası diye... bence çok güzel bir aşk hikayesi.... cocukluk aklinla o an en değerli gördüğün kartlari ona hediye olarak veriyorsun bir kez daha gelsin diye bi de.. cok ağlamaklı ya... ne malmışım hfjdjd

Ay ilk aşkımla yazlıkta tanışmıştık
Gurbetçiydi… denizde bu ailesiyle voleybol oynuyordu arkadaşımla biz de oynayabilir miyiz demiştik neyse ertesi gün de baktık yoklar babası mı ne vardı arkadaşım voleybol topunu istemişti… onlar yoktu oynarken topu dalgalar aldı götürdü…
Neyse gittik kapılarına topu kaybettik dedik çok tatlı insanlardı çocuk hiç kızmadı…
Neyse bir sonraki yıl yine denk geldik bunlarla tanıdım çocuğu ama çok utandım bakamıyorum neyse bir gün güneşleniyorum baktım bir gölge gözümü bir açtım çocuk selam hatırladın mı dedi
Jskdkdkd kıpkırmızıyım ama direkt yooooo dedim topumu kaybetmiştin dedi hskdkdkdk
Ben de hıııı şu alman olan dedim kdkdkd sonra voleybol falan oynuyorduk akşamları geziyorduk falan çok eğlenceliydi eriyorum ama çocuğa
(Kardeşim 4-5 yaşlarında o zaman o da beğenmez mi çocuğu jimnastiğe falan gidiyordu o zamanlar salak artistlik yapcam diye denizde parende atıyordu hajskdmdkdkdkdkkdkdkkd )
Neyse tatil bitti bu Almanya’ya gitti sonra ben uyucam dedi uyudu hsjsjsjsjs hala uyuyor galiba bilmiyorum bu da böyle bir anımdır

pis zenginler….
neyse benim ilk aşkım ilkokuldaydı… kendisi çok tatlıydı… montumu montunun üstüne asar, beslenme çantamı da onun beslenme çantasının yanına koyardım… ismi de ilkem’di….

IMG_2430.jpeg

Aşk değil de bir anı ;

Lise mezuniyeti, lisede herkesin eriyip bittiği lisenin en güzel kızı olur ya. Heh o kız işte. Bizim yan şubeden. Neyse mezuniyete bir geldi bu aman allahım ne kadar güzelse x10 güzel olmuş. Okul forması çıkmış, yemyeşil bir elbise, saçlar makyaj falan. Tüm erkekler açısından gecenin gündemi bu.

Dans müziği çaldı, ben tabii beraber geceye gittiğimiz birlikte dans ederiz diye sözleştiğimiz normal bir arkadaşım var. Dansa kaldırdım onu. Tam işte herkes birini dansa kaldırdı derken benim arkadaş bizim sınıfın oturduğu masayı gösterip “Serhat sizin sınıftaki x i kimse dansa kaldırmamış kız bu geceyi böyle hatırlamasın sen beni bırak git onu dansa kaldır, ben de edebiyat hocamıza gideyim falan” dedi okeey dedim.

Tam x i dansa kaldırmaya gidiyorum önümü ilikledim yürüyorum bir baktım aaa bizim müdür de fark etmiş gitmiş x i dansa kaldırmaya. Eski partner de edebiyatçı ile dans ediyor. Kaldık ortada arkaya sigara içmeye gideyim bari derkeen, bu yan şubedeki yeşilli muazzamlığın yanından geçiyordum. Onu da kimse dansa kaldırmamış.

Bir anda durdurdu beni yeşilli, Serhat dans edelim mi? Beni kimse dansa kaldırmadı dedi. Etmez miyiz hiç dedim? Tuttum elinden hoop pistin ortasına dansa.

Gecenin ve muhtemelen dönemin en güzel kızı ile dans ettiğim için gecenin starıydım. Güzel bir tesadüfler zinciri, hoş bir anı biriktirdi.

Aşk değil de bir anı ;

Lise mezuniyeti, lisede herkesin eriyip bittiği lisenin en güzel kızı olur ya. Heh o kız işte. Bizim yan şubeden. Neyse mezuniyete bir geldi bu aman allahım ne kadar güzelse x10 güzel olmuş. Okul forması çıkmış, yemyeşil bir elbise, saçlar makyaj falan. Tüm erkekler açısından gecenin gündemi bu.

Dans müziği çaldı, ben tabii beraber geceye gittiğimiz birlikte dans ederiz diye sözleştiğimiz normal bir arkadaşım var. Dansa kaldırdım onu. Tam işte herkes birini dansa kaldırdı derken benim arkadaş bizim sınıfın oturduğu masayı gösterip “Serhat sizin sınıftaki x i kimse dansa kaldırmamış kız bu geceyi böyle hatırlamasın sen beni bırak git onu dansa kaldır, ben de edebiyat hocamıza gideyim falan” dedi okeey dedim.

Tam x i dansa kaldırmaya gidiyorum önümü ilikledim yürüyorum bir baktım aaa bizim müdür de fark etmiş gitmiş x i dansa kaldırmaya. Eski partner de edebiyatçı ile dans ediyor. Kaldık ortada arkaya sigara içmeye gideyim bari derkeen, bu yan şubedeki yeşilli muazzamlığın yanından geçiyordum. Onu da kimse dansa kaldırmamış.

Bir anda durdurdu beni yeşilli, Serhat dans edelim mi? Beni kimse dansa kaldırmadı dedi. Etmez miyiz hiç dedim? Tuttum elinden hoop pistin ortasına dansa.

Gecenin ve muhtemelen dönemin en güzel kızı ile dans ettiğim için gecenin starıydım. Güzel bir tesadüfler zinciri, hoş bir anı biriktirdi.
Yine şanslı ya offff

2 üsttekinin tersi bir durumdan ibaretti sadece olaylar farklı ama güzeldi. Unutulmaz mı unutulmaz.

Size ilk defa bir kıza açılışımı anlattım mı ? Anlatayım.

Sene bin dokuz yüz çift sıfır, 6 yaşında boynunda suluğu sırtın da sırt çantası beslembesi olan bir ilk okul birinci sınıf öğrencisi çocuğum bize çiçek ol derler çiçek olurduk o zamanlar.

Artık okul açılalı 2-3 ay olmuş arkadaşlıklar kurulmuş, gruplaşmalar o zamandan başlamış herkesin bir derdi var (kimin suluğu daha güzel, kimin silgisi da güzel kokuyor gibi dertler) benim ki de Behiye, Behiye sınıfın en güzel kızı Sarışın, Mavi gözlü, Zeki bir kız çocuğu.

Bende sınıfın en muzur, en çok sağa sola koşuşturan sürekli kavga eden sevimli velediyim. Artık Behiyeyle konuşmam gerektiğini düşünüyorum kafaya koydum ilk fırsatta yanına gittim arkadaşları var yanında müsade edin bakıyım gibisinden bir cümle kurmuş olmam lazım ki kızlar kalkıp gitti. Atatürk büstü, ben ve Behiye baş başa kaldık. Kızın o mükemmel gözleri bana bakıyorken o cesaretim bi anlığına kaybolmuş olsa da bi anlık gelen cahil cesaretimle yapıştırdım "Seni seviyorum BEHİYE" Behiye 404 Not Found, Behiye Blue Screen neyse kızın sistemi yerine geldi yutkundu ve o mükemmel kelimeler ağzından dökülmeye başladı. "Seni babama söyleyeceğim EndeRRRRRRRRRRRR " hani Cem Yılmaz diyor ya içe doğru sıçmak nedir asker de öğrendim. Cem abi ben 6 yaşında öğrendim o duyguyu sen hayırdır? Neyse, ben ertesi gün sabahtan başladım anneme karşı bütün kozlarımı kullanmaya. Anne karnım ağrıyor bugün okula gitmeyim? Olmaz! Anne dişim ağrıyor bugün okula gitmeyim? OLMAZZZ! Neyse gittim okula çantamı sınıfa bıraktım 2 Ders boyunca mis kokan tuvalette saklandım, evet tuvalette saklandım. Sonra arkadaşlara sordum tabi Behiyenin babası geldi mi? diye gelmemiş, ondan sonra bir daha Behiyeye seni seviyorum diyemedim tabi..

Utanırım.

Geri