kıpıyı kırınlı kıpıyı çılının vırdıgı his iyni ilir mi kırdiş.Kardeş kapıyı kıranla kapıyı çalanın verdiği his aynı olur mu ?
tükürdüğümün yevmiyeli filozofu.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kıpıyı kırınlı kıpıyı çılının vırdıgı his iyni ilir mi kırdiş.Kardeş kapıyı kıranla kapıyı çalanın verdiği his aynı olur mu ?
beni bir engellesene bir şey deneyeceğim diyeceğin arkadaşın olmadığındandır o sürekli aşık olman kjsjksben ilk aşkım kimdi hatırlamıyorum(( küçükken pazara gittiğimde bile aşık olup dönüyor, bir sonraki pazar gününe kadar başkasına aşık olmuş oluyordum…..
hahahh aşşırı masum olması bence. ilk aşkım ilkokul arkadaşım emre'ydi. biz annemle kayda gittiğimizde o da babasıyla gelmişti. ikimiz aynı anda kayıt olduk okula ve aynı sınıfa verdiler bizi. çok iyi ve tatlı bi çocuktu ama hiçbir zaman akademik olarak parlak bi öğrenci olamadı. hdhfs bense sınıfın başarılı ve popüler öğrencilerindendim. denk değildik birbirimize... bana bi kere rodeo'sunu -o dönemin popüler çikolatası- vermişti. ben de en sevdiğim çikolatanın rodeo olmasına karar vermiştim. ^^ bi kere de oyun oynarken istemeden düşürmüştü beni, ben yaralanınca dizime pansuman yapmıştı.
hep yan yana oturmak isterdim onunla ama ben kısaydım ve o çok uzundu. hiç yan yana oturamadık ne hüzünlü bi hikayedir bu ahaha. annesi de beni aşşırı severdi bu arada. bana sürekli "sen büyüyünce benim gelinim ol ben seni oğluma alıcam" derdi. bu nasıl bi duygularla oynamadır be teyze. jkjkfk benim annem de onu çok severdi bak, hâlâ ara ara ilkokul arkadaşlarımdan bahsederken hatırlatır emre'yi. hiç denk gelmiyorum sosyal medyada falan, mutludur umarım hayatı.
bi de ilk aşk denilince aklıma hep şu şarkı gelir, ne kadar güzel günlerdi o günler henüz öğrenmemişken hayatı cidden:
Rüzgar değse düşecek gibisin... ama herkes seni iki dağ aşabilir gibi görüyor....Amaaaan abartmayin