İlk aşkı unutulmaz yapan sizce nedir?

Konu sahibi son olarak 2275 gün önce görüldü
ben ilk aşkım kimdi hatırlamıyorum:((( küçükken pazara gittiğimde bile aşık olup dönüyor, bir sonraki pazar gününe kadar başkasına aşık olmuş oluyordum…..

• Kahkaha
Tepkiler: W
ben ilk aşkım kimdi hatırlamıyorum:((( küçükken pazara gittiğimde bile aşık olup dönüyor, bir sonraki pazar gününe kadar başkasına aşık olmuş oluyordum…..
beni bir engellesene bir şey deneyeceğim diyeceğin arkadaşın olmadığındandır o sürekli aşık olman kjsjks

hahahh aşşırı masum olması bence. ilk aşkım ilkokul arkadaşım emre'ydi. biz annemle kayda gittiğimizde o da babasıyla gelmişti. ikimiz aynı anda kayıt olduk okula ve aynı sınıfa verdiler bizi. çok iyi ve tatlı bi çocuktu ama hiçbir zaman akademik olarak parlak bi öğrenci olamadı. hdhfs bense sınıfın başarılı ve popüler öğrencilerindendim. denk değildik birbirimize... bana bi kere rodeo'sunu -o dönemin popüler çikolatası- vermişti. ben de en sevdiğim çikolatanın rodeo olmasına karar vermiştim. ^^ bi kere de oyun oynarken istemeden düşürmüştü beni, ben yaralanınca dizime pansuman yapmıştı. :)
hep yan yana oturmak isterdim onunla ama ben kısaydım ve o çok uzundu. hiç yan yana oturamadık ne hüzünlü bi hikayedir bu ahaha. annesi de beni aşşırı severdi bu arada. bana sürekli "sen büyüyünce benim gelinim ol ben seni oğluma alıcam" derdi. bu nasıl bi duygularla oynamadır be teyze. jkjkfk benim annem de onu çok severdi bak, hâlâ ara ara ilkokul arkadaşlarımdan bahsederken hatırlatır emre'yi. hiç denk gelmiyorum sosyal medyada falan, mutludur umarım hayatı.
bi de ilk aşk denilince aklıma hep şu şarkı gelir, ne kadar güzel günlerdi o günler henüz öğrenmemişken hayatı cidden:

Ya unutulmadığını kim söylüyor derken vallahi bende hatırladım ilkokul aşkım Oğuz Kağan’ı lojmanda oturuyorlardı katlarını bilmediğim halde acaba görür müyüm diye önünden geçerken camlara bakardım halbuki hergün okulda görüyordum eeeey Oğuz Kağan Değirmenci inşallah sen de çok mutlusundur kuzum

baskalarina ben gulerkeeen
boylesine sana tutuldum
sen herkesten baska miydin
ben mi yoksa cocuktuuum

simdi bana guluyorlar
icin icin, gizli gizli
ama bir seyi bilmiyorlaaar
ilk defa sevdigimiiiii

Ben de hatirlayamadim ilk hoslandigim cocugu. Ortaokulda, bir basket macina gidip, oradan bir cocuktan cok hoslandigimi hatirliyorum. Ama aklimda tek kalan sey, bacaklarinin hem kilsiz hem guzel olusuydu :D Yuzuyle ilgili filan hic bir sey hatirlamiyorum. Hic normal bir sey degil bu ya jklhgk

hatırlıyorum ama üstünden neler neler geçti bu sebeple unutulmaz değildir zaman acımasız.

İlk olması .)) ciddi olamazsın minyon hshshs

Geri