İlişkisi olan bir insanın kadın/erkek ilişkileri en kadar yakın olmalıdır?

Konu sahibi son olarak 4533 gün önce görüldü
Mon[T]anA;571027' Alıntı:

harika dile getirdin kardeşim sevgilisinden çok arkadaşına saygı gösterenelri muursayanalrı da gördüm sevgilime değişmem diyenelr sevgilisini değiştiğini farkedemezler tabiki bir kadın erkekle çok iyi dostsa ellerinin üstünde olması saçma sapan sevgi gösterileri yapması gerekmiyor bu saygıdan ileri gelir beim 10 seneyi aşan kız arkadaş dostluğmda oldu bana davranamdığı tarzda asla yaklaşmam hereks sınırı bilir her yaknı olduğunla kuzu sarması olamn gerekmiyor bunları güzelce anlatmışsın kardeşim;)

teşekkürler kardeşim aynen öyle yapmaya çalıştım dilim döndüğünce

"herkes yerinibilecek ki yerinden olmaya"

bi beraberliğin varsa biraz daha dikkat etmekte fayda var elbette. ama konuştuğum insanları ve ne derece konuştuğumu zaten bildiği için problem yaratmaz ;)

Herkes yerini seviyesini bilmeli.
Ne o laubali cıvık hareketler?
canım cicimler?
sevmiyorum öyle insanları.
insan sevgilsiyle bile seviyeli olmalı.
Aşkoooomm diye yazan kız görünce dövesim geliyor.

Onuda biz mi söyleyelim ? Kendine yakıştığı kadarını yaşasın ... ?

Kafam nasıl istiyorsa öyle olurum.
Cunku sevgilim yokkende öyleyımdır yeri gelir canım dedğime düşman gibi davranırım düşman gibi davrandıgıma canım derim istenıldıgı kadar yanlış anlasılabilir
sabit bi tavrım yoktur ama sevgilimde karsımdakı arkadas yada dostum her neyse oda bılır neyın nasıl oldugunu . dil canım dese ne olur kalbin kimi can gördüğü önemli.

Maria Puder demiş benim diyecegimi yazmama gerek yok aynen diyorum

Doğal haliyle.

Sınırlama getirmeyi güvensizlik olarak görüyorum.Sen sevgiline erkeklerle/kızlarla görüşme yada az görüş diyorsan sevgiline güvenmiyorsundur.Sevgilin namusuna sahip çıkamaz mı ? kendisene yan gözle bakana haddini bildiremez mi yani ? şimdi ya sevgilinin gerizekalı olduğunu düşünüyorsun yada güvenmiyorsun ortada bir çelişki var,öyle değil mi ama ?Haaa ''Abi sevgilime değil çevreye güvenmiyorum'' palavralarıyla bilincini ve kendini kandırmaya devam et.Şayet devam edemezsen ilişkin zedelenir emin ol.Dünyanın en namuslu insanıda değilsin,çevrendeki insanlar sapık değil,maymun iştahlı değil.Allah'ın yarattığı senin benim gibi eşit kullar.kimse sevgilini yemeyecek,kimse canavar değil,sevgilinde saçma komplekslerine katlandığına göre zeki olsa gerek.Relax ol.

Saygılı bi sevgilim olduğu için bi sorun yaşamıyorum :p

Çok yakın kız arkadaşları var, ben ona guvendikten sonra bir şey olmaz. Insanın içinde varsa bile uzak durarak bile yapabilir. Insanın mayası sağlam olunca bir sorun teşkil etmez.

ilişkisi olan bir insanın kadın/erkek ilişkileri en kadar yakın olmalıdır?
ilişkisi olan bir insanın kadın/erkek ilişkileri en kadar yakın olmalıdır?

en ne lan :)

Her insanın samimi olduğu bir yakın dostu vardır ona lafım sözüm olmaz, ama herkesle samimi olan , herkesin gururunu oksaşayn egosunu tatmin eden insanda sıkıntı vardır.Ruhunda bir kaypaklık , ucuzluk mevcuttur.Bu yüzden kendi adıma hayatımın genelinde bir çizgi bir sınır koyma taraftarıyım insanlarla arama , karşı taraftan da aynı saygı ve tutumu beklerim.Yok o saygı ve tutum yok ise o zaman kavga gürültü kaçınılmaz oluyor ki o zaman da kendini yormanın mantığı kalmıyor.

Mesafeyi ayarlamak Mühim karşınızda ki kadına-erkeğe saygı duyunca ince düşünüyor ve daha dikkatli oluyorsunuz özellikle yapmaniza gerek olmadan.
Zaten ilişkisi olan biri ona kanalize olmaya basladiginda kendini gecici veya kalıcı olarak soyutlamaya başlıyor. Hemcinsleri ile bile daha az görüşüyor zira zaman kavramı ve öncelikler değişiyor. Kendimden biliyorum.

Iliskisi var yada yok. Sonucta bir cizgi olmalidir.

Iliski varsa bu cizginin onunde de bir cizgi olmalidir.

Eskisi gibi olmasa da selam sabahı kesmem ancak eşimin, sevdiğim insanın kıskanmaması ve kendini kötü hissetmemesi açısından biraz daha samimi olmamak lazım.

Üst sınır çizgisinde mesafe olmalı.

Geri