ilişkisi olan bir insanın kadın/erkek ilişkileri en kadar yakın olmalıdır?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
(: bazi dostlarimiz kardesden yakindir , kardesime sarilmak canim cicim demek benim gözümde normal , bunu baska türlü algilayan , kiskanan kisinin ici fesat ..
Mon[T]anA;564903' Alıntı:herşeyin edebinle olması gerektiğini söylüyorum kimseye taş atmıyorum ki böyle cevap veryorsun ayrıca tartuşmanın ismine bak KumSaL ilişkisi olan bir kadın veya erkeğin diğer kadın ve erkeğe olan tavrı nasıl olmalı gibisinde bir tartışma bu ayrıca benim sevgilim varken hiçbir kız arkadaşımla bolca görüşüp baş başa gidip takılmam konuştuğum kelimeleri daha seçici olurum sevgilim varken canım diye seslenmem kız arakdaşıma eee sevgilime canım dicem kız arkadaşa canım dicem aynı kemal sunalı filmindeki gibi ben paşa olayım sen paşa ol herkes paşa olsun yani böylede olmamalı ben burda sana veya başkasına laf atmadım ki ben şahsi fikrimi söyledim herkese saygım vardır fikirlerime saygı gösterildiği sürece;) saygılarrr
msnde gelip sölemen iyi oldu ben bana kisisel söledigini düsünmedim zaten canim arkadasimtartisioz alerji oluosun
canimsin :p
sinirlar bilinse iyi olur. her iki taraf icineskiden olsa bisi olmaz derdim ama ortam cok bozuldu artik.
Mon[T]anA;564917' Alıntı:
evet kesinlikle öyle beyza ama şuda var herşeyi korumak müdafaya gerek kalmadan iyidir yoksa ortamda bozulur bakışlarda bozulur insanlarda bozulur ve hatta insan olan heryer bozulur
en iyisi ne dost ne sevgili. Yasa git tek basina..
"kardeş gibi" terimine karşıyım eğer bir kardeşe ihtiyacınız olsaydı zaten olurdu varsa başka kardeşlere ihtiyacınız yoktur
"arkadaş"larınızla aranızda belli bir mesafe bırakırsanız her zaman rahat edersiniz bu ilişkiniz olsa da olmasa da size artı pirim kazandırır
"dost"larınızla samimi olmak demek hareketlerinizde ileri gitmeyi gerektirmez çok samimi sohbetleriniz olabilir ama bu aranızda hiç mesafe olamyacak anlamına gelmez.
sevgiliniz size kırılabilir darılabilir küsebilir vs. vs. ama dostlarınız sizin her halinizde yanınızda olmalıdırlar sevgilinize saygı duymak sorundalar sonuçta dostluk bazı şeyleri feda etmeyi gerektirir ama sevmek paylaşılmazdır.
"sevgilim yokken yanımda olanları sevgilime değişmem" o zaman sevginizde samimi değilsiniz demektir. Unutmayın sizi sevenler sevdiklerinizle birlikte sevmek zorundalar.
Sevgilinize "bitanem"sin kelimesini düşünerek kullandığınız da beni anlayacaksınız.
kusura bakmayın ama kedilerin bile 9 canlı olmadıkları dünyada insanların canları mario dan daha fazla artık