İlişkisi olan bir insanın kadın/erkek ilişkileri en kadar yakın olmalıdır?

Konu sahibi son olarak 4531 gün önce görüldü
ilişkisi olan bir insanın kadın/erkek ilişkileri en kadar yakın olmalıdır?

ya şahsen ilişkisi olan bir kadın veya erkek karşı cinsle çok fazlaca yakın olmamalıdır yani canımlı cicimli dostluklar çok samimi gelmiyor bu konuda şahsen sevdiğim bir insanın hereksin içnide dostuda olsa canım cicim diyip sarılması hiçte hoş olmaz gerektiğinden fazlasıı işi karıştırır kıskançlıklar oluşturur ha bu kıskançlık oalyıda diğin seviyeyi düşürür dikakt edilmelii.....yapış yapış olmamak lazım

(: bazi dostlarimiz kardesden yakindir , kardesime sarilmak canim cicim demek benim gözümde normal , bunu baska türlü algilayan , kiskanan kisinin ici fesat ..

ben değişmem sevgilim yokken olan dostlarıma sevgilim olduktan mesafe koyarsam bende bi sıkıntı var demektir. ilişkiniz olmadanda koyun mesafenizi her canım cicim diyende kötü niyetli değildir sonuçta ne isem oyun herkese eşitim ve hiç değişmem sevgilim olunca ona zaten farklıyımdır :D dengeyi kurarım sorun kalmaz zaten mümkünse baskı yapmasın gerizekalı değilim nerde duracağım ıbilirim

İnsanlarla olan mesafemi çok güzel ayarlarım ;) Erkek yakın arkadaşlarım ve normal erkek arkadaşlarımlada tabi ;) Sevgilim olduğunda mesafeye hiç gerek yok çünkü herşey olması gerektiği gibi ;) ne fazla ne eksik. Hem zaten bütün arkadaşlarımı tanıcağı için sıkıntı olmaz.

(: bazi dostlarimiz kardesden yakindir , kardesime sarilmak canim cicim demek benim gözümde normal , bunu baska türlü algilayan , kiskanan kisinin ici fesat ..

düşüncenin tersi fikri kötülemekte sorunlu bişey olurdu sanırım denmek istenen sevgilinin yanında başka bir erkeğe canımmmm diye sarılmak garip kaçardı bence bu akdın içnide geçerli erkek içinde çnükü herzaman yapmasanda derlerrrrrrrrrrrr:D

herşey üslubunca olmalı özellikle kadın ve erkek ilişkilerinde yani dostluk olarak çünkü herşey aamnla samimiyetini kaybedip değişik şeylere gitmeye başlıyor sırf bu konu yüzünden boşanan ve ayrılanların haddi hesabı yok daha bu ülke okdar geniş ve modern değil hani şu tek dişi kalanından:D

bir sözdeki gibi illede edep........

Herseyin bi sunuru vardir ve sinirleri biz bvelirleriz ama Sevgilim yoken yanimda olanlari sevgilim olunca mesafeli davranmam :) erkek arkadasim yokende varkende karsi cinsten cou benim canimdan otedir uzun yilardir dost oldum ve samimi oldum insanlari hayatima yeni girmis birine degismem.

benim gözümde sorun olmazdi ve olmuyorda (: , yeri geliyor sende canim diosun edepsiz mi oluyosun ? tekrar söylüyorum benim dostlarim bana kardes gibi yakindir onlarda zaten candir

herşeyin edebinle olması gerektiğini söylüyorum kimseye taş atmıyorum ki böyle cevap veryorsun ayrıca tartuşmanın ismine bak KumSaL ilişkisi olan bir kadın veya erkeğin diğer kadın ve erkeğe olan tavrı nasıl olmalı gibisinde bir tartışma bu ayrıca benim sevgilim varken hiçbir kız arkadaşımla bolca görüşüp baş başa gidip takılmam konuştuğum kelimeleri daha seçici olurum sevgilim varken canım diye seslenmem kız arakdaşıma eee sevgilime canım dicem kız arkadaşa canım dicem aynı kemal sunalı filmindeki gibi ben paşa olayım sen paşa ol herkes paşa olsun yani böylede olmamalı ben burda sana veya başkasına laf atmadım ki ben şahsi fikrimi söyledim herkese saygım vardır fikirlerime saygı gösterildiği sürece;) saygılarrr

Mon[T]anA;564903' Alıntı:
herşeyin edebinle olması gerektiğini söylüyorum kimseye taş atmıyorum ki böyle cevap veryorsun ayrıca tartuşmanın ismine bak KumSaL ilişkisi olan bir kadın veya erkeğin diğer kadın ve erkeğe olan tavrı nasıl olmalı gibisinde bir tartışma bu ayrıca benim sevgilim varken hiçbir kız arkadaşımla bolca görüşüp baş başa gidip takılmam konuştuğum kelimeleri daha seçici olurum sevgilim varken canım diye seslenmem kız arakdaşıma eee sevgilime canım dicem kız arkadaşa canım dicem aynı kemal sunalı filmindeki gibi ben paşa olayım sen paşa ol herkes paşa olsun yani böylede olmamalı ben burda sana veya başkasına laf atmadım ki ben şahsi fikrimi söyledim herkese saygım vardır fikirlerime saygı gösterildiği sürece;) saygılarrr

msnde gelip sölemen iyi oldu ben bana kisisel söledigini düsünmedim zaten canim arkadasim :) tartisioz alerji oluosun :D canimsin :p

sinirlar bilinse iyi olur. her iki taraf icin:) eskiden olsa bisi olmaz derdim ama ortam cok bozuldu artik.

sinirlar bilinse iyi olur. her iki taraf icin:) eskiden olsa bisi olmaz derdim ama ortam cok bozuldu artik.

evet kesinlikle öyle beyza ama şuda var herşeyi korumak müdafaya gerek kalmadan iyidir yoksa ortamda bozulur bakışlarda bozulur insanlarda bozulur ve hatta insan olan heryer bozulur

Mon[T]anA;564917' Alıntı:

evet kesinlikle öyle beyza ama şuda var herşeyi korumak müdafaya gerek kalmadan iyidir yoksa ortamda bozulur bakışlarda bozulur insanlarda bozulur ve hatta insan olan heryer bozulur

:) en iyisi ne dost ne sevgili. Yasa git tek basina..

"kardeş gibi" terimine karşıyım eğer bir kardeşe ihtiyacınız olsaydı zaten olurdu varsa başka kardeşlere ihtiyacınız yoktur

"arkadaş"larınızla aranızda belli bir mesafe bırakırsanız her zaman rahat edersiniz bu ilişkiniz olsa da olmasa da size artı pirim kazandırır

"dost"larınızla samimi olmak demek hareketlerinizde ileri gitmeyi gerektirmez çok samimi sohbetleriniz olabilir ama bu aranızda hiç mesafe olamyacak anlamına gelmez.

sevgiliniz size kırılabilir darılabilir küsebilir vs. vs. ama dostlarınız sizin her halinizde yanınızda olmalıdırlar sevgilinize saygı duymak sorundalar sonuçta dostluk bazı şeyleri feda etmeyi gerektirir ama sevmek paylaşılmazdır.

"sevgilim yokken yanımda olanları sevgilime değişmem" o zaman sevginizde samimi değilsiniz demektir. Unutmayın sizi sevenler sevdiklerinizle birlikte sevmek zorundalar.

Sevgilinize "bitanem"sin kelimesini düşünerek kullandığınız da beni anlayacaksınız.

kusura bakmayın ama kedilerin bile 9 canlı olmadıkları dünyada insanların canları mario dan daha fazla artık

"kardeş gibi" terimine karşıyım eğer bir kardeşe ihtiyacınız olsaydı zaten olurdu varsa başka kardeşlere ihtiyacınız yoktur

"arkadaş"larınızla aranızda belli bir mesafe bırakırsanız her zaman rahat edersiniz bu ilişkiniz olsa da olmasa da size artı pirim kazandırır

"dost"larınızla samimi olmak demek hareketlerinizde ileri gitmeyi gerektirmez çok samimi sohbetleriniz olabilir ama bu aranızda hiç mesafe olamyacak anlamına gelmez.

sevgiliniz size kırılabilir darılabilir küsebilir vs. vs. ama dostlarınız sizin her halinizde yanınızda olmalıdırlar sevgilinize saygı duymak sorundalar sonuçta dostluk bazı şeyleri feda etmeyi gerektirir ama sevmek paylaşılmazdır.

"sevgilim yokken yanımda olanları sevgilime değişmem" o zaman sevginizde samimi değilsiniz demektir. Unutmayın sizi sevenler sevdiklerinizle birlikte sevmek zorundalar.

Sevgilinize "bitanem"sin kelimesini düşünerek kullandığınız da beni anlayacaksınız.

kusura bakmayın ama kedilerin bile 9 canlı olmadıkları dünyada insanların canları mario dan daha fazla artık

harika dile getirdin kardeşim sevgilisinden çok arkadaşına saygı gösterenelri muursayanalrı da gördüm sevgilime değişmem diyenelr sevgilisini değiştiğini farkedemezler tabiki bir kadın erkekle çok iyi dostsa ellerinin üstünde olması saçma sapan sevgi gösterileri yapması gerekmiyor bu saygıdan ileri gelir beim 10 seneyi aşan kız arkadaş dostluğmda oldu bana davranamdığı tarzda asla yaklaşmam hereks sınırı bilir her yaknı olduğunla kuzu sarması olamn gerekmiyor bunları güzelce anlatmışsın kardeşim;)

Geri