Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bazen o bazen ben. Ama sanırım genelde ben![]()
hakime hanım![]()
Kontrolü size bırakınca aklınızla düşünemiyorsunuz :haha:
Allah belasını versin nemrut karı. Geliyo bakkala, ülkeri aradın mı? sucuyu aradın mı? lan sanane sananeeeeeeeeeeee? yürü git işine baksana kardeşim. aha bugün yine gelmiş diyo ki gece de açalım dükkanı. iyi gel aç o zaman gerizekalı. kadın başına nöbet tut hadi.
reis bela okuma boşver. belli ki bakkal işi onun için bi tutku. neden engel oluyorsun dilediği gibi yapsın şovunu
ya yok işi gücü fodulluk ya. geçen gün çikolataları bezle silerken yakaladım. petito lan bu? gelip çocuğun biri alıp götürecek birazdan yani. şizofren karı.
bence olaylara biraz da onun gözünden bakmayı denemelisin. belli ki hayatını renklendirecek bir şeyler arıyor. hiç hortumla dövdüğün oldu mu?
kemer kemer. kemerin çıkardığı ses güzel. öyle çok da dövmedim. modern anlayışlı laik sosyal devlet bireyim ben.
hortumu dene. ıslatıcaksın onu. ıslak hortumun tadı hiç bişeyde yok. dene bi ya dene düzelir