İlişkinizin hakimi kim?

Konu sahibi son olarak 184 gün önce görüldü

İlişkinizin hakimi kim?

• Ben ne dersem o olur.

Kullanılan: 4 21.1%
  • O ne derse olur.

Kullanılan: 4 21.1%
  • Ortağız biz.

Kullanılan: 11 57.9%

• Kullanılan toplam oy
    19
Genelde toparlıyorum onun için , daha güzel bozsun diye , mesela puzzle ın 9999 tane parçasını birleştirip güzel bir resim çıkarmaya çalışıyorum kalan 1 parçası tam olarak onun olması gereken merkez noktası zaten , öyle fazla yapması gereken birşeyde yok.

Ama bir türlü göründüğü halde son puzzle ı koymuyor yerine , kaş göz yapıp gösteriyorum oralı olmadan çaktırmadan ama o bana puzzle ın neden bukadar uzun sürdüğünü ve 9999 tane parçayı neden bukadar geç tamamladım diye kızıyor.

Bazı şeylere hakim olmak insanları mutlu yapmaz , ne istediğinizin değil , neye ihtiyacınızın olduğunu bilmeniz lazım..
Ama bazı bayanlar nekadar şapşik olsada nekadar odunda olsa insan sevimli ve iyi biri olduğunu bildiğinde hükmetmeye uğraşmıyor.

Gerek yok , mesela birlikte çekirdek yiğip çöpleri ellerinizde biriktirmediniz sürece vasat olursunuz , bazı şeyler değişmiyor değişmez hakimiyet kurmak 2 tarafıda bi yerden sonra zedeler...

Allah belasını versin nemrut karı. Geliyo bakkala, ülkeri aradın mı? sucuyu aradın mı? lan sanane sananeeeeeeeeeeee? yürü git işine baksana kardeşim. aha bugün yine gelmiş diyo ki gece de açalım dükkanı. iyi gel aç o zaman gerizekalı. kadın başına nöbet tut hadi.

Allah belasını versin nemrut karı. Geliyo bakkala, ülkeri aradın mı? sucuyu aradın mı? lan sanane sananeeeeeeeeeeee? yürü git işine baksana kardeşim. aha bugün yine gelmiş diyo ki gece de açalım dükkanı. iyi gel aç o zaman gerizekalı. kadın başına nöbet tut hadi.

reis bela okuma boşver. belli ki bakkal işi onun için bi tutku. neden engel oluyorsun dilediği gibi yapsın şovunu

reis bela okuma boşver. belli ki bakkal işi onun için bi tutku. neden engel oluyorsun dilediği gibi yapsın şovunu

ya yok işi gücü fodulluk ya. geçen gün çikolataları bezle silerken yakaladım. petito lan bu? gelip çocuğun biri alıp götürecek birazdan yani. şizofren karı.

ya yok işi gücü fodulluk ya. geçen gün çikolataları bezle silerken yakaladım. petito lan bu? gelip çocuğun biri alıp götürecek birazdan yani. şizofren karı.

bence olaylara biraz da onun gözünden bakmayı denemelisin. belli ki hayatını renklendirecek bir şeyler arıyor. hiç hortumla dövdüğün oldu mu?

bence olaylara biraz da onun gözünden bakmayı denemelisin. belli ki hayatını renklendirecek bir şeyler arıyor. hiç hortumla dövdüğün oldu mu?

kemer kemer. kemerin çıkardığı ses güzel. öyle çok da dövmedim. modern anlayışlı laik sosyal devlet bireyim ben.

Geri