Oggy
Platin Üye
ben de olgun seviyorum ama bizim ülkedeki olgunların da bi ayarı yok ki hepsi çok yaşlı duruyor...............
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya puahahahsjs çok iyi bu :ddddbu videou 0.50 yavaşlatıp baştan seyret daha güzel oluyor ahaha. sarhoş masası gibi.
yılmazla küçükken tanışmış olsaydım beni küçük kardeşim diye severdi.ben doğduğumda yılmaz ilkokula gidiyordu.
Ya x/2 demişsin. Ordan şey yaptım kfnfnnf ortada erkek yok ki mfmmfmfSen 20 yaşında mısın ayşecim?
Offff ayşe ya….. afghshdYa x/2 demişsin. Ordan şey yaptım kfnfnnf ortada erkek yok ki mfmmfmf
yılmazla küçükken tanışmış olsaydım beni bakkala yollarmış, öyle dedi.yılmazla küçükken tanışmış olsaydım beni küçük kardeşim diye severdi.
erkeğin yaş büyüdükçe aradaki yaş farkı artıyor ki bu denklemde
misal 30 yaşındaki kadına 46 yaşında adam denk geliyor kadın napsın onu orta yaşlı
32 yaşındaki kadına da 50 yaşında adam denk geliyo asdsdasfd
Kötü bişi mi dedin .skonuyu benjamin button'un tuhaf hikayesi filminin senaryosuna döndürdün ama hadi hayırlısı.
Lan allahima kitabima bizim Aleynaya benziyo bu...biyiklari kes, ayniÖminnn ömiiiiiiiiiiin heivanoglu heivan!
Ekli dosyayı görüntüle 93325
Evet şok kız şimdi bana söyle bakalım.Lan allahima kitabima bizim Aleynaya benziyo bu...biyiklari kes, ayni
Ay ben şok
Bi tanidigin kizi..hemsireEvet şok kız şimdi bana söyle bakalım.
Aleyna kim? Landndnndjdhd
Tesekkurler elektroşok kız qkskksjdnndBi tanidigin kizi..hemsire