Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayır. Başka sebepleri de var.Neden erkekler geç olgunlaştığı için mi?
Alt metnin tecrübe.Hayır. Başka sebepleri de var.
Erkeğin geç olgunlaşması diye bir olay yok, burada kadın kısmının beklentisi; işi gücü yerinde, evi barkı, arabası olan, finansal olarak güven veren erkek. E bunlar da babadan bir şeyler yoksa 25 yaşında olmuyor .dBu arada “olgunlaşma” olgusunu kadın/erkek şeklinde ayrıştırmak da bana mantıklı gelmiyor. Olgunluk denen olgu; yapılan hatalar, hatalardan alınan dersler, içinde bulunulan durumlar ve bu durumlarla baş edebilme yetisi kazanmakla birlikte kişinin kendini geliştirebilme durumu ile eşdeğer bence. Bunun cinsiyeti yok yani. Gelişime kapalı, hayatı “amaaannn su aksın yolunu bulsun işi ne?” kafasıyla yaşayan, karşındakinin duygularını, hislerini, yaşamını önemsemeyen ve bencillikte master yapmış tiplerden olgunluk beklemek de yorucu. Kadın ya da erkeğin, bazı çekici faktörleri baz alarak geri kalan, göz ardı ettiği ya da ertelediği, “zamanla düzelir, düzeltirim” mantalitesiyle hayatına aldığı insanlardan türeyen pişmanlığı diğer tüm aynı cinsten olanlara bağlaması aslında kendine yaptığı en büyük haksızlık. Bu kendi hayatlarını da farkında olmadan erteleme ve hatta karşılarına çıkabilecek güzel şeyleri de egale etme durumuna sebep verir.
beklentiye girdiği için aslında duygularını stand by moduna almış bir kadın profili.Yapay çöp bir ilişki.Beklentiye karşı beklentiyle cevap vermek lazım.Bunları istiyorsa evde o zaman yemek ve temizlik yapacak diyalog dahi kurmayacağız. Nasıl fikir ama ?Erkeğin geç olgunlaşması diye bir olay yok, burada kadın kısmının beklentisi; işi gücü yerinde, evi barkı, arabası olan, finansal olarak güven veren erkek. E bunlar da babadan bir şeyler yoksa 25 yaşında olmuyor .d
“erkeğin beyni geç olgunlaşıyor yeaaa” diyen kadın genelde cüzdan olgunluğundan bahsediyor .d
Ahahha benim için hava hoş, karşımdakine göre şekil alırım ben de .dbeklentiye girdiği için aslında duygularını stand by moduna almış bir kadın profili.Yapay çöp bir ilişki.Beklentiye karşı beklentiyle cevap vermek lazım.Bunları istiyorsa evde o zaman yemek ve temizlik yapacak diyalog dahi kurmayacağız. Nasıl fikir ama ?
Ne alakasi var, sorumluluk alma durumu bence bahsedilen aeg. Finansal yon de onemli ama daha sorumlulugunun farkinda olmayip laylaylom bir mentalite ile de baya zor .p Bariz beyniniz gec olgunlasiyor :dErkeğin geç olgunlaşması diye bir olay yok, burada kadın kısmının beklentisi; işi gücü yerinde, evi barkı, arabası olan, finansal olarak güven veren erkek. E bunlar da babadan bir şeyler yoksa 25 yaşında olmuyor .d
“erkeğin beyni geç olgunlaşıyor yeaaa” diyen kadın genelde cüzdan olgunluğundan bahsediyor .d
Hahahhaha hayır ya .d istisnalar olabilir, bunun dışında geç olgunlaşan kadındır, belli bir yaşa gelince ana babasıyla yaşayan erkek ayıplanıyor, kız ama öyle mi 45 yaşına da gelse baba evinde kalabilir. Erkeğin kendi ayaklarını üstünde durması GEREK, kadında böyle bir zorunluluk yok, el bebek gül bebek .dNe alakasi var, sorumluluk alma durumu bence bahsedilen aeg. Finansal yon de onemli ama daha sorumlulugunun farkinda olmayip laylaylom bir mentalite ile de baya zor .p Bariz beyniniz gec olgunlasiyor :d
Hadi öyle özetleyelim olsun bitsin. Şu hemen her şeyi çözmüş gibi olan tavrına da hastayım bu arada.Alt metnin tecrübe.
hiç fark etmez…..Max 5 yas olmali @Stockholm Sendromu
Aramizda5yasvarondandedimanlarsindiyeamanesehiç fark etmez…..
fark etmez demişim işte…. aramızda üçün beşin lafı olmaz diye düşünüyorum….Aramizda5yasvarondandedimanlarsindiyeamanese
Zaten hep benden 5 yas kucccuk bi sefgilim olsun istemistim. Tenk yufark etmez demişim işte…. aramızda üçün beşin lafı olmaz diye düşünüyorum….
cok mantikli bi soru canim angie.. bu konu üzerine biraz düsünecegim cünkü ben de bilmiyorum djxkdmf9’a kadar tamam da 10’da seni tutan neydi? Sjlksk