Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen güzelsen erkek böyle bir şeyi konu etmez bence :d aşırı mı kısasın?yüoo benden uzun olsun ama arada ki boy farkı konu olmasın .)) yaş önemli değil o açıdan
okurken sadece ''kfc tavuğu'' geldi aklıma... bazen küçük parçaların arasına dev çıtır tavuk parçaları karışıyor ya... allah'ın takdiri diye geri vermiyorum.Citir ama olgun erkek iyidir. Hem genc erkek zengin yapar derler. Of hic bilmiyorsunuz.
senene .))Sen güzelsen erkek böyle bir şeyi konu etmez bence :d aşırı mı kısasın?
kısa erkekler ve küçük erkekler. artık favorim..okurken sadece ''kfc tavuğu'' geldi aklıma... bazen küçük parçaların arasına dev çıtır tavuk parçaları karışıyor ya... allah'ın takdiri diye geri vermiyorum.
Bu biraz şeye benzedi..herkesin tuttuğu kendine10 yas büyük olabilir ama 1 gün kücük olamaz..
Herkesin ideali kendine.
Simdi Arkhe gelir fesat miyim ben acaba der.Bu biraz şeye benzedi..herkesin tuttuğu kendine
Haklısın devir kötü susmak farz..Simdi Arkhe gelir fesat miyim ben acaba der.
En iyisi mi susalim.
Su ortamda her turlu gideriniz var sizin azizim. : )Çıtır görünümlü yaşlıyım, sayılır mı arkadaşlar? Gol olur mu? Lütfen...