aegishjalmur
Platin Üye
Ooooooldu hahahahhahaİdeal evlilik ve ilişki yaşı ondan önce uslu uslu dursunlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ooooooldu hahahahhahaİdeal evlilik ve ilişki yaşı ondan önce uslu uslu dursunlar
Sanki senden 1 yas buyuk olsa oo yoo asla diceksin aeg.. ya bu erkeklere inanmayin siz. Farketmez onlara.Ooooooldu hahahahhaha
Ya ben ne dedim şimdi agshhdjdSanki senden 1 yas buyuk olsa oo yoo asla diceksin aeg.. ya bu erkeklere inanmayin siz. Farketmez onlara.
Evet dedin sus.Ya ben ne dedim şimdi agshhdjd
minimum yaşı belirttim sadece, 1 yaş büyük olmaz demedim ki annem… afgshdjd
Tamam 1 yaş büyük olur… agdhjdjdEvet dedin sus.
Oynat devam ahshdjNasil ya aeg 1 yas kucugunuzle olmaz mi dedi.. demesin uzulurum.. suan ki benden bi yas kucukkk shshsj beni bu ara benden kucukler anliyor napim..
Hayır zaten bir gelecek olmayacak senden 1 yaş küçük olan çocukla o yüzden keyfine bak, boşver, takılma anlamında dedim :ddBildirimleriniz niye gelmedi.. benim kucuk yasa fobim vardi bilirsiniz hep 30 yas ustu derdim.. bu ara dedigim her seyin tersini yapiyorum.. degisiyorum.. biraz da boyle bakalim biseylere..
Benden daha olgun davranıyor amaaa.. suan bi uzuldum.. evlenmiceksek konusmasin gidip soyluyorum simdi.. shjdjsdHayır zaten bir gelecek olmayacak senden 1 yaş küçük olan çocukla o yüzden keyfine bak, boşver, takılma anlamında dedim :dd
Yok canım olmaz boşver ama sana dram lazım, güzel bir ayrılık olsun 2-3 ay pencere başında gözlerin dolsun hep :ddBenden daha olgun davranıyor amaaa.. suan bi uzuldum.. evlenmiceksek konusmasin gidip soyluyorum simdi.. shjdjsd
Aynı gün ve aynı saatte doğmadıysanız bir yaş farkı olması gerekiyor matematiksel olarak :dBen yine başlıklara takılmaya devam ediyorum.
"İdeal yaş farkı" derken, bir yaş farkı olması gerektiği konusunda hemfikir olmuşuz, bunun derecesini belirliyoruz gibi bişi anladım ben.
Yamuluyor muyum?
Sonumuzu yazdin hemen....Yok canım olmaz boşver ama sana dram lazım, güzel bir ayrılık olsun 2-3 ay pencere başında gözlerin dolsun hep :dd