İlişkilerde ideal yaş farkı

Konu sahibi son olarak 807 gün önce görüldü
Nasil ya aeg 1 yas kucugunuzle olmaz mi dedi.. demesin uzulurum.. suan ki benden bi yas kucukkk shshsj beni bu ara benden kucukler anliyor napim..

@Emare ne yazmış diye bakmaya geldim ve yine yanıltmadın teşekkürler.
6363 kere yazdın, senden bir yaş küçük anladık :)
Hocaya sordum ben, caiz merak etme.. mutluluklar.

Bildirimleriniz niye gelmedi.. benim kucuk yasa fobim vardi bilirsiniz hep 30 yas ustu derdim.. bu ara dedigim her seyin tersini yapiyorum.. degisiyorum.. biraz da boyle bakalim biseylere..

Bildirimleriniz niye gelmedi.. benim kucuk yasa fobim vardi bilirsiniz hep 30 yas ustu derdim.. bu ara dedigim her seyin tersini yapiyorum.. degisiyorum.. biraz da boyle bakalim biseylere..
Hayır zaten bir gelecek olmayacak senden 1 yaş küçük olan çocukla o yüzden keyfine bak, boşver, takılma anlamında dedim :dd

Bu kızlar her flört ettiği erkekle evlenecez sanıyor :)

Ben yine başlıklara takılmaya devam ediyorum.

"İdeal yaş farkı" derken, bir yaş farkı olması gerektiği konusunda hemfikir olmuşuz, bunun derecesini belirliyoruz gibi bişi anladım ben.

Yamuluyor muyum?

Ben yine başlıklara takılmaya devam ediyorum.

"İdeal yaş farkı" derken, bir yaş farkı olması gerektiği konusunda hemfikir olmuşuz, bunun derecesini belirliyoruz gibi bişi anladım ben.

Yamuluyor muyum?
Aynı gün ve aynı saatte doğmadıysanız bir yaş farkı olması gerekiyor matematiksel olarak :d

Geri