İlişkilerde Geçmişi Sorgulamak Doğru mu?

Konu sahibi son olarak 3131 gün önce görüldü
sorgulamaktan ziyade sormak bence normal insan sevdiğinin her şeyini bilmek istiyor ki ben de anlatırım sormasa bile anlatmak isterim. ama karşıdaki kütük (tersten okununca da kütük) olduğundan anlatmaz lafını bile ettirmez sonra o mesafe hiç kapanmaz en azından ben öle düşünüyorum.

Kişinin geçmişi hakkında bilgi almayı elbette herkes ister. Fakat bu durum, geçmişteki ilişkileri sorgulama aşamasına giriş yapıyorsa; bu sorgulamaktan öte yargılamaya girer. Pek de hoş olmayan durumlar ile karşılaşılır. Doğru olmaz.

hatalardan ders almaksa evet

Geçmişi sorgulamakla eline ne geçer ki huzursuzluktan başka.Gereksiz işler.

İstediği kadar geçmişini bilebiliyorsun.

O yüzden kendinden açılmasını tercih ediyorum ..

çok yanlış ama bunu üstün tripli Türk kızlarımıza öğretemedik

Pek doğru sayılmaz gibi. Neticede geçmiş. Sorgulandığı takdirde sorunlara kapı açma riski mevcut.

Sorgulamak yanlış ama soru sorulabilir makul ölçüde ve cevaplar alındıktan sonra bir daha da açılmaz.Sonuç itibariyle geçmişin izlerini taşır insanlar,ona göre dikkatli olunmalı.Geçmişteki hata yeni ilişkide yapılabilir yapılmaması karşıdaki kişiyi daha iyi anlamak adına geçmişten sorular sormak gerekiyor.

Ultra lüks bir jakuzinin giderini açıp bakmak gibi bir şey bu :d

Kendi her b.ku yiyip elimin kiri deyip sonra kizin gecmisinde temizlik ariyorsa yok oyle bir dunya.
gecmise takilip kalan gelecegi goremez.

Bana geçmişimle ilgili bir soru geldiğinde buz kesiyorum, doğuyorum direkt.

Eskiden sormazdım , sordurmazdım hatta işime gelirdi kestirip atmak.

Şimdilerde ilişkinin ciddiyetine göre bazı şeyler konuşuluyor fakat sorgulanmaz. Değiştiremeyeceğin şeyi sorgulamak afaki zaten.

Gereksiz

sorgularım ince ayrıntısına kadar kusura bakmasın..

Doğru değil evet biliyorum ama sorgularım ben, o da anlatmak zorunda.
Sonra başlasın kıskançlık krizleri :p

Sorgulamadan ziyade bilinmeli. Her ilişki kişilere özeldir.Fakat kişinin yaşantılarında edindiği bazı alışkanlıkları da öngörebilmek , yanlışsa değiştirebilmesi adına konuşulmalı.

Geri