İlişkilerde Geçmişi Sorgulamak Doğru mu?

Konu sahibi son olarak 3130 gün önce görüldü
Geçmişi peşinden geliyorsa sorgulamam diyen biri çıkmaz sanmıyorum :p

bugüne taşımıyorsa geçmişte kalmışsa bırakırım orada kalsın

sorgulanmamalı bence geçmişte yaptığı hatalardan pişman olduğunu söleyen insanın herzaman kaybettiğine şait oldum hepmiz biraz zamanında birilerine tekme atıp birilerinden tekme yemiş insanızdır..

Sorgulamayin genelde cok pis bir goruntuyle karsilasiyorsunuz

Ben sorarim ogrenirim. Gecmisini takmam ama bilmek isterim sorarsa bende annatirim no prob. Gecesini gunduz etmis birisini de sutlarim o ayri.

Değil ama ne farkeder? dile söz geçmiyor :benmi:

Tabi ki sorgulamali..
Iliskilerine bakis acisini, nasil davrandigini az cok yakalarsin.. Neden ayrildiklarini sorun, o kisinin iliski profilini bile cikartirim size jkljjkh
Mesela hic bir iliskisi 6 aydan uzun surmemisse, bu bir tehlike canidir. Run, Forest, run run :p

Offf oturdugu bilgisayarda bile internet gecmisine bakan toplum iliskide gecmise bakmicak heee ?

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Telefonu ortaya biraksak imei numarasina kadar aratacak tipler burda yokk yeaa ne onemi var diyo

Kesinlikle sorgularim. Ve bence guven duymak icin onemli. Ama asla gecmiste boyleydin simdide boyle olacaksin diye yargilamam.. fark bu.

Geçmişi sorgulamaya gerek duymam. İster istemez insanlar geçmişinden bahseder. Oradaki detayları iyi yakalar karşımdaki insanın karakteriyle eşleştiririm. Kafamda profil oluşur zaten bundan sonra ilişkiye başlayacak adımları atarım.

Kendi geçmişi sütten çıkmış ak kaşık ise ki cok zor bu devirde o şekilde doğru olabilir ama geçmişte yemediği b.k kalmayıp karsısındakinde leke bile olmasını istemiyorsa yanlışın daniskasıdır şuursuzcadır : )

Adam eski sevgilisiyle konuşur ben tanımam misal
ne o enayi gibi
bilinmesi gereken her şey bilinmeli ona göre davranılmalı

Geri