Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hatrı sayılır bir ganoyla mezun oldum… Aşk olsun kırdın. İstiyorsunuz ki sizin gibi ruhsuz yaşayalım…fallara inanan, burçların hayatını yönlendirdiği kafalar bu dünyada tanık olabileceğimiz en düşük zeka eşiğinde sürünüyorlar, etmeyin eylemeyin anacım
iyi o halde sırf zekan yüksek ve aklını kullanmaya cesaret ediyorsun diye sınanmadığın günahın masumu olma. bildiğim kadarıyla inançlı birisin ve kanımca bu burç ve fal mevzularının dinde yeri şirke kadar götürür insanı aklında bulunsun canikom.Hatrı sayılır bir ganoyla mezun oldum… Aşk olsun kırdın. İstiyorsunuz ki sizin gibi ruhsuz yaşayalım…
Takılıyoruz işte şirk falan nöööiyi o halde sırf zekan yüksek ve aklını kullanmaya cesaret ediyorsun diye sınanmadığın günahın masumu olma. bildiğim kadarıyla inançlı birisin ve kanımca bu burç ve fal mevzularının dinde yeri şirke kadar götürür insanı aklında bulunsun canikom.
Niye venüs mars balık benim hfjfjjfKova burcu iseniz Balık burcundan uzak durun mümkün olduğunca mflflfl
Karşı cinsten bebem şdşfşfNiye venüs mars balık benim hfjfjjf
Sus yengeçsin ve gereksiz duygusalsın. Bende de su grubu baskın bir ağlaklık mevcut o yüzden jfjfjfjkarga bey burcunuz nedir?
-boğa.(yalan)
-ay tahmin etmiştim sizde beni boğazlayacak boynuzlar var.
-karga bey burcunuz nedir?
-kova(yalan)
-ay tahmin etmiştim sizde beni bir kaşık suda boğacak gözler var...
yattiklari yerin temiz olmasi yeterli onlar icin:d (bu ciddi ciddi yay burcu olan kardesimin agizindan cikmisti hatta). evden cikmadan evi komple dagitirlar, eve donerler, kaldiklari yerden devam ederler. kaotik daginiklar bunlar. farkinda olmadan ama. beni cildirtiyorlar. dislerimi kamastiran, alnimdaki damari belirginlestiren bir sinir turu yasatiyorlar bana :d yaylar bana kizmasin, donunuza kadar paklayan hep ben oldum sonucta :dYay af edersin evinde bok olsa uzerinden atlar gecer o derece pis olurlar...m