Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Iyiyim Aze : )) Sadece eskisi kadar eglenceli gelmiyor burasi. Ya da ben yaslanmis da olabilirim : ))konuda mesajımı görünce inş pot kıracak bir şey yazmamışımdır korkusu ile girdim ama shinin mesajı gördüm...
Nerede sihini gerçekten, iyi mi haber verip mi gitmişti yoksa aniden mi yokoldu
hoş geldin shini hanımm ara ara bizi yoklayın bari lütfen... her an her şey olabiliyor burada...Iyiyim Aze : )) Sadece eskisi kadar eglenceli gelmiyor burasi. Ya da ben yaslanmis da olabilirim : ))
Konuya gelince, inatci ve sabit hicbir insan evladiyla anlasamam. Koc, boga, oglak. Birbirimize gireriz bunlarla :d
Kara listem: Akrep, boga, koc, ikizler
Ikizler de dengesizmis ondan sevmem
Cocuklar baska burc kaldi mi : )) Onlara da giydireyim : ))
Iyiyim Aze : )) Sadece eskisi kadar eglenceli gelmiyor burasi. Ya da ben yaslanmis da olabilirim : ))
Konuya gelince, inatci ve sabit hicbir insan evladiyla anlasamam. Koc, boga, oglak. Birbirimize gireriz bunlarla :d

Gerçekten bize laf anlatmak yerine duvara laf anlatılabilir, çok haklısınız Shini hnm:dIyiyim Aze : )) Sadece eskisi kadar eglenceli gelmiyor burasi. Ya da ben yaslanmis da olabilirim : ))
Aslan olarak koç ve yay olur sana. Senin özel olarak çekildiğin bir burç var mı?ikizler benden uzak dur..............
koç da denedim angie, onla arkadaşlığımız, sohbetimiz çok iyi sürüyor ama ilişkiye dönmeye başlayınca kafa kafaya geliyoruz......... inadı sinir ediyor beni....... yay denemedim.......Aslan olarak koç ve yay olur sana. Senin özel olarak çekildiğin bir burç var mı?