İlişkilerde burç uyumuna dikkat eder misiniz?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Tabii ki. Arabada, mutfakta, salonda benimle uyumlu olabilmesi şart.

konuda mesajımı görünce inş pot kıracak bir şey yazmamışımdır korkusu ile girdim ama shinin mesajı gördüm...
Nerede sihini gerçekten, iyi mi haber verip mi gitmişti yoksa aniden mi yokoldu
Iyiyim Aze : )) Sadece eskisi kadar eglenceli gelmiyor burasi. Ya da ben yaslanmis da olabilirim : ))

Konuya gelince, inatci ve sabit hicbir insan evladiyla anlasamam. Koc, boga, oglak. Birbirimize gireriz bunlarla :d
Kara listem: Akrep, boga, koc, ikizler
Ikizler de dengesizmis ondan sevmem :D
Cocuklar baska burc kaldi mi : )) Onlara da giydireyim : ))

Çapkın erkolar sıralı liste: Terazi, boğa, koç
Ardınıza bile bakmadan kaçın.

Iyiyim Aze : )) Sadece eskisi kadar eglenceli gelmiyor burasi. Ya da ben yaslanmis da olabilirim : ))

Konuya gelince, inatci ve sabit hicbir insan evladiyla anlasamam. Koc, boga, oglak. Birbirimize gireriz bunlarla :d
hoş geldin shini hanımm ara ara bizi yoklayın bari lütfen... her an her şey olabiliyor burada...
(burçlar içinde kara listende olmadığım için de ayrıca mutlu oldum......)

Koç erkeği Koç kadını ❌🚫

anna ikizler jdhd

Su grubu burçları özellikle yengeçler beni zorlar. Ama severim de:d Ablam yükseleni balık olan bir akrep. En yakın arkadaşlarımdan biri balık, 26’sında doğum günü hatta ve diğeri yengeç kfjd Ablam dışındakilere “biraz görüşmeyelim sonra tekrar görüşürüz” deme potansiyeline sahibim jdjd Zorluyorlar beni, dramatik yönleriyle. Hahah burçtan bağımsız böyleler, burçları denk gelmiş anacım… Ama severim de işte, canlarım benim jfjf

Ben en iyi yaylar ve ikizlerle anlaşıyorum galiba. Astrolojinin yerden yere vurulan iki çocuğu :d Rahat ediyorum onlarla. Bak koçları da severim.

Kopmuş kıyamet, burçmu kaldı.

Yani bazen tutuyor, koç burcu olarak ateş grubu burçlarıyla aslan ve yay burçlarıyla anlaşabiliyorum.

Gerçekten bize laf anlatmak yerine duvara laf anlatılabilir, çok haklısınız Shini hnm:d

Bana bir metre dahi yanaşmasin ikizler laneti diye bişey var..

Aslan olarak koç ve yay olur sana. Senin özel olarak çekildiğin bir burç var mı?
koç da denedim angie, onla arkadaşlığımız, sohbetimiz çok iyi sürüyor ama ilişkiye dönmeye başlayınca kafa kafaya geliyoruz......... inadı sinir ediyor beni....... yay denemedim.......

Ederim. Bir kıza çıkma teklifi etmeden önce muhakkak burcunu sormuşumdur hep.

Geri