İlişkide Yaş Farkı Sorun Olur mu?

Konu sahibi son olarak 1199 gün önce görüldü
Ben belli bir yaş farkının elzem olduğunu savunuyorum. Olgunluk dengesini sağlayabilmek adına. Tabi bu kişilikten kişiliğe değişir ama

Bence erkeklerin en az iki yaş + olması taraftarıyım.
Kadınlar bizden daha olgun.
Biz çocuk gibiyiz.
O yüzden - 2 olursa dengeleniyor.

İlişkilerde ki yaş farkından önce önemli olan kısım hayata bakış açıları insanların.
Kendilerini nasıl yetiştirdikleri, nelerle donandıkları ne gibi savaş verdikleri daha önemli
Bazen sizden küçük bir insan size çok şey katabilir ve ilişkiyi yönlendirebilir.
Bazen sizden küçük bir insan sizden daha çabuk olgunlaşabiliyor yaşadıklarıyla ve savaşını verdikleriyle.

Eski eşim benden 6 yaş küçüktü hemen hemen ancak hayata bakış açısıyla ve olgunluğuyla bu durum hiç sorun olmadı aramızda hatta beni hizaya sokup hayatıma düzen gelmesini sağlayan kişide kendisiydi yaptıklarıyla ve düşünceleriyle.
Bu yüzden çoğu zaman yokluğunun bıraktığı boşlukta bocaladığım çok olmuştur.

Konu cinsellikle milf ve mature sevmiyorum.

Ne çok konuşmuşsunuz burada ya. Anan yada kızın yaşında olmayacak işte. Bunun ölçüsü bu. Yol bilmezsiniz yordam bilmezsiniz.

Tabiki önemlidir Bekara karı boşamak kolay olur hesabı olmuş çogu .
Forumda , nette flörtleşmeye benzemez ilşki yaşamak .Denge önemlidir her zaman .

Vera hanım efsane bir teori dile getirmiş.
forum & net flörtü < ilişki yaşamak ise tinder bu denklemin neresinde?

Tabi ki olur olmayan diyen yanılır..Olmaz diyenlerin yüzde kaçı kabul edilemez bir yaş farkı ile yaşamış ilişkisini orası meçhul işte..

Geri