Sanem
Platin Üye
@Nicomedia sana ajda pekkan @Divine Heart sana da bulent ablayi buldum, para gani her ikisinde de ne dersiniz
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sokakta kalmaktan iyidirPara mı ? O ne ?hiç alakası yok tamamen aşk evde kaldık zaten : ))))
Bana niye Bülent abla hıhhh : ))) bir kere kendisini gördüm gözlerim kanadı resmen@Nicomedia sana ajda pekkan @Divine Heart sana da bulent ablayi buldum , para gani her ikisinde de ne dersiniz![]()
yaaa sen bi susarmısın brokoli prensisin sen kendine gel silktirme kendini.3-5 sene cefasını çeker sonra sefasını süreriz ne var yani...
Mantıklı : )))))sokakta kalmaktan iyidir![]()
Ee vardi da baska aday bulmadik miBana niye Bülent abla hıhhh : ))) bir kere kendisini gördüm gözlerim kanadı resmen
Erkek milleti iste bulurda beğenmez birde hepsi böyle bunlarınEe vardi da baska aday bulmadik misana da yaranamadik
![]()
Canan karatay evli diye demedim ;) senin icin en uygunu ajda pekkan hem daha zengin hemde daha yasli bir ayagi cukurda istemistinSanem yine iyi davranmış.. Canan Karatay deseydi ne bok yiyecektik... İki kere gömerdi bizi, bütün hayallerim suya düşerdi...
Kiz o estetikle hic olmez. Nicoyu gömer :dddCanan karatay evli diye demedim ;) senin icin en uygunu ajda pekkan hem daha zengin hemde daha yasli bir ayagi cukurda istemistin![]()