İlişkide Yaş Farkı Sorun Olur mu?

Konu sahibi son olarak 1199 gün önce görüldü
Sorun degil diyorsunuz da 60 yasindaki adam 20 yasinda sevgili bulunca laf ediyorsunuz .p Tabi ki cok yas farki sorun olusturur.

Bir de bu yaz tatilde +11 biriyle tanıştım. beraber safari tutuna çıktık. o da oğluyla gelmiş, oğlu 7-8 yaşında...
Neyse, benim kuzenime dedim çocukla sen ilgilen al gezdir falan...
Biz +11 hanımefendiyle safaride bütün gün beraberdik.
Sonra akşam medeni bir şekilde ayrıldık.
Bence +'lar sorun olmuyor ama - yaş farkları bazen sorun olabiliyor.

Acilen bu konudan çıkmam lazım, yoksa örneklerle sıkacağım insanları adjhakjdad

Bir de bu yaz tatilde +11 biriyle tanıştım. beraber safari tutuna çıktık. o da oğluyla gelmiş, oğlu 7-8 yaşında...
Neyse, benim kuzenime dedim çocukla sen ilgilen al gezdir falan...
Biz +11 hanımefendiyle safaride bütün gün beraberdik.
Sonra akşam medeni bir şekilde ayrıldık.
Bence +'lar sorun olmuyor ama - yaş farkları bazen sorun olabiliyor.

Acilen bu konudan çıkmam lazım, yoksa örneklerle sıkacağım insanları adjhakjdad
Yok yok anlat biz okuyoruz sikilmiyoruz:))

Mr Ç bence sen flörtlerini anlatan bir konu aç. Resmen bir playboymuşsun. Haberimiz yokmuş. sklsjslsj

Angie hanım flörtöz olduğum doğrudur ama mesleğim gereği (turizm)...
bir de insanlarla konuşmayı ve hikayelerini dinlemeyi seviyorum :(

ben mesela buraya takıldım?
nasıl medeni?
ayrılırken ''canım çok medeniydin. teşekkürler'' falan mı dediniz?
tur bitti. arabadan indik. akşam için sözleştik. Akşam kuzenim, ben, onun oğlan ve +11 Kaş merkez camii durağında buluştuk.
sonra akşam yemek falan yedik. yürüyüş yaptık. kuzenimde oğlanı gezdirdi, merkezde çocuk alanı falan var oraya götürdü.
sonra kendisini oteline bıraktım. keyifli bir gün için birbirimize teşekkür ettik. bir daha karşılaşmamak üzere ayrıldık.
kuzenim de oğlana öğrenim hayatında başarılar diledi.
sonra biz de kendi kamp alanımıza döndük.

forumdaki yaşlılar konuya dökülmüş gibi... gençler yan tarafta cinsellik kaçıncı planda tartışıyor, benden demesi...
kadınlara da genç sevin zengin olursunuz diyorlar, aklınızda olsun...

yaşı halledelim cinselliğe geliyoruz....

elinizi çabuk tutun... akşam pazarı ya yarı yarıya düşmüş.... yaşları yani düşen... alınmayın :(

toplu bir fotoğrafımız var ama neyse şimdi paylaşmayayım daha fazla duygulandırmak istemem...........................

Nico ölü sevici çıktı. Dilovası’nda tek fakir sen mi kaldın .d
+18 olan ilişkilere açığım, yaş olan +18 (:
Yanımda ölmeyecek kadar yaşlı da olabilir, senin için ölürüm derse başka tabi :)

tam bişiler yazacaktım ki melo, konunun yaşlı konusu olduğunu ima etmiş, çıkıyorum bu konudan

forumdaki yaşlılar konuya dökülmüş gibi... gençler yan tarafta cinsellik kaçıncı planda tartışıyor, benden demesi...
kadınlara da genç sevin zengin olursunuz diyorlar, aklınızda olsun...
ben yaşlıyım cinsellik konusunu gençlere bıraktım : ))) yaşımda güzel aslında,olgun insanlar iyidir :P

Bu konuyu lütfen canlandırmayın aklıma hikayeler geliyor :(

Sadece ilişki olur, evlilik olmaz .

Geri