İlişkide karşı cinsin geçmişini sorgulamak

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yalan söylediklerini anladığınız anda,hiç bozuntuya vermeden inanıyor gibi yapın.Siz böyle yaptıkça kendini çokça rahat hissedecektir ve tüm yelkenlerini indirecektir.Size de parçaları birleştirmek kalır,ama sonu hüsran olabilir dikkat edin hahahx,not edilmesi gereken bilgilerden.

ne anlatın, ne de sorgulayın. şeffaflık ve dürüstlük ilişkisi içerisindeyken olmalı, geçmişinizde değil.

Geçmişe çok kafa yorunca gelecek yaşanmıyor. Cahillik mutluluk işte. Sorgulamayın. Sonucta kimse kimsenin ilki değil…

Yalan konusunda profesyonel olduğum için karşımdaki ne anlatırsa anlatsın inanmıyorum, mecbur gerçeği söylemek zorunda kalıyor, sonrada olmuyor. Geçmişini bilmek istemesem de öğrenmiş oluyorum, karşımdaki sorun yaratmayayım diye her şeyi bir anda anlatıveriyor.

Sorgulamak gerekiyor diye düşünüyorum, bütün işsiz kadınlar öğretmenim diyor :)
Tatili çok, boş zamanı çok ya, ondan sanırım.. sanal dünya öğretmen ile dolu, hani atanamıyordu bunlar..

Burası yeri değil. Baş başa kadehlerimizi tokuştururken konuşalım bunları.

sorun sorgulamak kelimesinde zaten... geçmiş ''tercih edilirse'' konuşulabilir... insanın neler yaşadığını bilmek şimdiki halini anlamak için bir yol olabilir ama sorgulamaya geçerse o iş topuklayın hemen

sorun sorgulamak kelimesinde zaten... geçmiş ''tercih edilirse'' konuşulabilir... insanın neler yaşadığını bilmek şimdiki halini anlamak için bir yol olabilir ama sorgulamaya geçerse o iş topuklayın hemen

Katilse nasıl öğrenicem

Sözlerle gerçeklerin örtüşmediği hissedildiği anda yapılabilir.

Bunu konuşarak öğrenemem onu diyorum.
Sorgulamam,araştırmam gerekmez mi?
Neden 1. referansım yeni tanıştığım o insanın ifadeleri oluyor?
sizde haklısınız insan karşısındakini tanımak ve güvenmek için sadece söylediklerine değil, davranışlarına, tutarlılığına da bakmak ister ama benim 'sorgulamak' tan kastım şuydu karşıdakine hesap sorar gibi yaklaşmak, geçmişi didik didik kurcalamak, onu sorgu odasındaymış gibi o aydınlatmaların altında gibi hissettirmek bu zaten sağlıklı bir iletişimi de tıkar... elbette araştırmak, gözlemlemek, dikkatli olmak gerekir diye düşünüyorum ama bu daha çok zamanla kurulan bir güven süreciyle olmaz mı?
İlk referans kişinin kendisi olur çünkü ilişki onunla kuruluyor; ama bu onun her dediğine körü körüne inanmak anlamına gelmemeli. Gözlem ve sezgiyle desteklenmeli yani güvenmek bir süreçtir, sorgu değil diye düşünüyorum ben

bir tane yoruma çok güldüm, diyene bak .p

ben mi hiiiiç işim olmaz falan filan .p

Gayet normal bi durum.. ama ben de soyle bisey oldu. Ben ilk zamanlar boyle leylayken pek umrumda olmadi sonradan daha cok irdeledim..

Geçmişteki bazı şeyler, gelecekte sorun oluyor.. o yüzden sorgulamak gerekiyor.

İki gün önceki haberi okuduk, kadın altınları alıp şak diye kaçmış.. kocaman da çocuğu var üstelik..
Dolandırılan damat akıl veriyor.. iyice araştırın diye, ulan kek sen neden araştırmadın..
O yüzden, geçmişi sorgulamak lazım.. her şey şeffaf olmalı bir ilişkide..

Elbette kişinin bugünkü davranışlarını etkileyen önemli detaylar olabilir sorgulanmalıdır. Ancak bu, hesap sorma ya da kıyaslama amacıyla değil de karşılıklı anlayış ve şeffaflık için olmalıdır. Sağlıklı bir ilişkide esas mesele, kimin ne yaşadığı değil, birlikte nasıl bir bağ kurulduğudur...

Geri