İlişkide karşı cinsin geçmişini sorgulamak

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Abi REDD bu konu üzerine mükemmel bir parça yapmıştır. Geçmişi değil de tüm sorgulama ağını kapsıyor. Tabi günümüze uyarlamak pek mümkün değil ama. Ben çok bilmeye karşıyım. Çok bilince yükün fazlalaşıyor. Hele benim gibi bir kin makinasıysanız hayatınızı berbat hale getirirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Aze
İlişki ve flört geçmişi mi adli olarak mı kfjd Sorgulamak kırıcı olur, zamanla ve güven ile birlikte ciğerini öğreniyorsunuz zaten. Ay o da sizin ciğerinizi öğreniyor:d Geçen bir yerde de yazmıştım. Bazı şeyleri anlayabilmek için rahatsız edici şeyleri konuşmak da iyidir ama zamanlama önemlidir, süresi önemlidir, bir de terbiyesizlik yapıp her kızdığınızda ya da herhangi bir zamanda sanki geçmiş çok önemliymiş gibi sevgilinizin önüne koymayın:d Benimki başka bir konuda “bavul” metaforuyla bu işi anlatmıştı, cancağızım benim :d

Ammann ………gelmişine de geçmişine de …..

Gayet doğal bir durum ve istek.Sonuçta geçmiş ilişkilerine bakarak geleceğinizi şekillendirebilirsiniz.Tabii bunu istemiyor veyahut aptallık olarak görüyorsanız;Melih Gökçek'in başkan olduğu zamanlardaki vaatlerini de dinleyebilirsiniz.

Gelmişini geçmişini sorgulayamayacağım insanla neden ilişkide bulunayım?

"Aaa hoş geldin ya hadi birlikte olalım" mı diyoruz insanlara? Demiyoruzdur inşallah gençler?

Normalde sormam da exin birine başka manitin oldu mu dedim. Sen ilksin dedi. :(

Anlamsız. Her şeyi olduğu gibi anlatacak mı sanki.

Kafesteki Bohçacı' nın yorumları başlı başına ayrı birer konu başlığı.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri