İlişki Durumu: Serbest...¿

Konu sahibi son olarak 2538 gün önce görüldü
Bence serbest yazanlar ide@list ,
İlişkiden yeni ayrılıp, artık kendisini yeni heyecanlar peşinde hissetmeye calışan grubu oluşturuyor.

Yok demek, evet sevgilimden uzun zaman önce ayrıldım.
Yalnızlığım baş tacı ettim, gülümseyebilirim

Serbest demek, sevgilimden yeni ayrıldım. Bunalmıştım.
Herşey gözüme yok gibi görünmeye başlamıştı.
Yeniden beraber olacağım kişiyi bulmam gerek en aciliyetinden, çünkü hala aşk acısından kurtulamadım.

İnsanların kafasında ¿ böyle bir işaret yaratma çabası olabilirmi acaba...:zuha:

Bence serbest yazanlar ide@list ,
İlişkiden yeni ayrılıp, artık kendisini yeni heyecanlar peşinde hissetmeye calışan grubu oluşturuyor.

Yok demek, evet sevgilimden uzun zaman önce ayrıldım.
Yalnızlığım baş tacı ettim, gülümseyebilirim

Serbest demek, sevgilimden yeni ayrıldım. Bunalmıştım.
Herşey gözüme yok gibi görünmeye başlamıştı.
Yeniden beraber olacağım kişiyi bulmam gerek en aciliyetinden, çünkü hala aşk acısından kurtulamadım.

Teşekkür ederim, başka türlü edemedim çünkü...:zuha:

Her yol paris demek, en iyisi yok demek hiç yok ne iyi kötü hiç olmasın anlamı çıkmaz fakat bir laf var ;

'' Ne Emmeye geliyorsun, Ne G****ye geliyorsun '' Derler

Her yol paris demek, en iyisi yok demek hiç yok ne iyi kötü hiç olmasın anlamı çıkmaz fakat bir laf var ;

'' Ne Emmeye geliyorsun, Ne G****ye geliyorsun '' Derler

Karmaşık olanlar var birde, bunlarda şu izahının tersimi acaba...:D

Karmaşık olanlar var birde, bunlarda şu izahının tersimi acaba...:D

Yok öyle yapanlar '' Aranıyorum '' demek... Eee Aranan bulur,

yada aklım ahmette ama her an mehmete kayabilir. Yada kendimi Hüseyinin evine atabilirim her yolu yaparım demek anlamıda çıkar.

ide@list başka bişey kalmadı bunamı takıldın :zuha: sevgilisi vardır relax bi tiptir takılabilirsin diyodur oda takılıyodur :D:D:D napcaan:D

ben birini biliyorum ilişki durumu serbest olan :D haha. ben bunu neden sormamışım hiç :icon_yokcanim:

Ya ide@list son günlerde çok karşılaşıyorum bunu bende çok merak ediyorum,ha bi modamı acaba diyede düşünmeyede başlamıştım ben,modaya bizde mi uysak ne?:D hani geride kalmamak için :D

Tamam şahsen sevgilim olsa ilişki durumunu serbest bırak derim otu b.ku kıskanıp kendimi kasamam :D:D takılsın yani sorun diil :D
Laa kanka bunu sen mi söylüyorsun :D gözümle görsem inanmam laa sen beni bile kıskanıyorsun nefes aldırmıyorsun Sevgilin nasıl alcak çok meraktayım vallaaaaa:D:D:D:D

Laa kanka bunu sen mi söylüyorsun :D gözümle görsem inanmam laa sen beni bile kıskanıyorsun nefes aldırmıyorsun Sevgilin nasıl alcak çok meraktayım vallaaaaa:D:D:D:D

yok kanka sevgilimi özgür bırakıcam sen ayrısın seni paylaşamam sevgilim takılabilir serbest serbest :zuha:

Arkadaşlarım ilişki durumlarımızı bir gözden geçirelim diyorum, belki değiştirmek isteyenler çıkabilir...:D

Adı üstünde serbest yani ide@list :p Birgün onunla birgün bununla hergün bir çiçekle balla vs.:D
Serbest yapan kişinin büyük ihtimal ilişkisi yoktur yeni heyecanlar arıyordur o :D

Geri