İlişki Durumu: Serbest...¿

Konu sahibi son olarak 2536 gün önce görüldü
İlişki durumu ''serbest'' ne anlama geliyor, bunun tek anlamımı var, yoksa bunu her kişi farklımı algılıyor, yoksa bu kişilerin ilişki durumlarının serbest olması diğerlerinin esaret altında olduğunumu ima etmektedir, yani bu işin aslı nedir, güzel fikirleri olanlar, fikir beyan etsin, bende yada bizde cahil kalmayalım...:D:D

Aklıma kötü kötü şeyler geliyor ,neyyse .:rolleyes:

her an evlenebilirim kısmetimi arıyorum demek heralde :D

Bu secenegi ekleyen kisiye sormak lazim aslinda :p
Pek saglam bir durum gibi gelmedi :p

( Akla Kara, avatarin super olmus :p Johnny yani :D )

bugün senleyim darılmak yok yarında onlayım modu gibi birşey sanırsam

esnek bir ilişki biçimi olsa gerek :D

Yada evliyim ama sevgilimde olabilir anlamındada olur :Dd facaede vardı sanırım :D

Bende şunu anlamıyorum sevgilis olmayıp nedne sevgilis var yaparlar :D ide@list cevapla bakayım sen bunu :D

Ben özqürüm demek istiyor sanırım yada mavi boncuk dükkanı var ..:icon_yokcanim:

Bende şunu anlamıyorum sevgilis olmayıp neden sevgilis var yaparlar.

Bknz: Akla Kara .
Sevdiğim var ,görüşmüyoruz ama o benim için var gönlümde , napıyor bilmiyorum ama o beniim aklımda ,ay oldu sesini duymadım ama sesi kulağımda . O belki başkasına birşeyler hissediyor(:pat:),olsun benim sevgim karşılıklı değil .Çok bencilim seviyorken :o Yok mu diyim şimdi ben buna Periicim :D

Benim gibiside yoktur heralde. :icon_yuhuu:

Sevdiğim var ,görüşmüyoruz ama o benim için var gönlümde , napıyor bilmiyorum ama o beniim aklımda ,ay oldu sesini duymadım ama sesi kulağımda . O belki başkasına birşeyler hissediyor(:pat:),olsun benim sevgim karşılıklı değil .Çok bencilim seviyorken :o Yok mu diyim şimdi ben buna Periicim :D

Aslında idealiste taş attım ben değişl demektenden yoruldumda :D Senin durumun karmaşık :D Çünkü seviyorsun sevilmiyrosun bende öyleyim ama yok işte :D Sen karmaşk ilşkisi yap :D Forumdakiler zaten genelde dışardan birni seviyor ama sevilmiyrolar onlarda karmaşık etsin bari :D

Düşüncen de hem fikiriz çok güzel açıklamışsın.Şıklara bence sevdiğim var eklenmeli :p

Ben konuyla alakalı yorum yapmıycam fakat konuya gelen yorumları çok beğendiğimi belirtmeden geçmek istemedim :p

Favorim : Bâtın ,Manga heLen (mavi boncuk dükkanı :D ) ve Akla Kara :rolleyes: güzel açıklamaydı ;)

Relaxim, anlik kacamaklar yapabilirim, gayet serbetim, hürüm, özgürüm, kimse bana karisamaz demek oluyodur heralde :D

Daldan dala konup her çicekten bal alır ... zamparalık hovardalık ne ayak ararsan mevcut bir ilişki :happy_dance:

ilişkim var ama karışmaz bana çok serbestiz sen takılma ona falan gbi bişey olsa gerek:D

Geri