İlgi alanları farklı insanları başka boyuttan geliyor sanmak

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Yooo bence bir erkeğin takıntı olmayacak şekilde maç izlemesi maça falan gitmesi hoş geliyor bana. Onun kendine yarattığı o dünya çekici geliyor bana Sjsjsjs

"Zevkler ve renkler tartışılmaz" derken de elbette başkalarına rahatsızlık vermeyecek ilgi alanları ya da eylemlerden bahsediyoruz.

Sizin yüksek sesle müzik dinleme tutkunuz etraftaki başka insanları rahatsız edecek boyuta varmamalıdır ya da neon renkleri seviyorsunuz diye herhangi bir toplantıya o şekilde katılamazsınız çünkü katılımcıların dikkatini dağıtacaktır. Kürsüde konuşma yapacak kişiler bu sebeple sade renkleri tercih ederler.

Zevkler ve renkler bence tartışılır. Lefty hanım ilk defa haksız.
Haki yeşili beğenmeyen insan vatandaşlıktan atılmalı.

Katılıyorum hatta bana kalırsa da neon renkler hiç giyilmemeli ve yasaklanmalı ancak söyleyemiyorum.:)

dlediğiniz gibi haykırabilirsiniz, çekinmeyin.
o renkleri giyenlerin başkasına saygısı olmadığı hibi kendisine de saygısı yok.
keşke erdoğan yasaklasa bunu.
o sever yasaklamayı

Yooo bence bir erkeğin takıntı olmayacak şekilde maç izlemesi maça falan gitmesi hoş geliyor bana. Onun kendine yarattığı o dünya çekici geliyor bana Sjsjsjs
Futbolu ben de severim hatta oynayan arkadaşlarım da var ancak çoğu çeşitli sebeplerle bıraktılar.
Fanatizm sorun yaratıyor maalesef yoksa futbol da bir spor dalı sonuçta.

• Alkış
Tepkiler: ne
İnsanların ilgi alanları, hobileri ya da zevklerine yönelik eleştirileri hep anlamsız bulmuş olsam da farkında olmadan kendim de yapabiliyorum ne yazık ki...

Başkalarının çok ilgi duyduğu astroloji konusu bana hiç hitap etmiyor ancak yine de bu konuya ilgi duyan kişileri hedef almamaya çalışıyor ve eleştirilerimi doğrudan astroloji üzerinden yapmaya çabalıyorum.

Sosyal medya platformlarının bilinçsiz kullanımını eleştirirken her kullanıcıyı aynı kefeye koymamaya özen gösteriyorum. TikTok için ise maalesef katı düşündüğümün farkındayım.

Sonuç olarak; kimsenin zevki bir diğerine uymak zorunda değildir ve farklı ilgi alanlarına anlayış göstermek gerekiyor.

Geri