Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Futbol konularına yorum yaparken denk gelmeyiz umarım.Ama yine de futbol kadar boş beleş bir şey yok…
Zevkler ve renkler bence tartışılır. Lefty hanım ilk defa haksız.
Haki yeşili beğenmeyen insan vatandaşlıktan atılmalı.
Katılıyorum hatta bana kalırsa da neon renkler hiç giyilmemeli ve yasaklanmalı ancak söyleyemiyorum.![]()
Futbolu ben de severim hatta oynayan arkadaşlarım da var ancak çoğu çeşitli sebeplerle bıraktılar.Yooo bence bir erkeğin takıntı olmayacak şekilde maç izlemesi maça falan gitmesi hoş geliyor bana. Onun kendine yarattığı o dünya çekici geliyor bana Sjsjsjs
Hahahaha neden hortladı bu konu şimdi…@aegishjalmur neler yazmışsın bu başlıkta böyle, unutmuşum.)
Konuya genel bir yorum yazmak için girmiştim fakat bu yorumları da unutmuşum.Hahahaha neden hortladı bu konu şimdi…![]()
Gs kaybedince futbola olan ilgimin azaldığı doğrudur.. .dKonuya genel bir yorum yazmak için girmiştim fakat bu yorumları da unutmuşum.İyi denk geldi.
![]()
O zaman futbolu bırakmaya hazır ol! Yakında büyük kayıplar yaşayacaksınız.Gs kaybedince futbola olan ilgimin azaldığı doğrudur.. .d
Yine yanılacaksın, ben de yine seni üzmemek için çok fazla gülmeyeceğim hahaha .dO zaman futbolu bırakmaya hazır ol! Yakında büyük kayıplar yaşayacaksınız.![]()
Benim güleceğimden hiç kuşkun olmasın bu sefer.Yine yanılacaksın, ben de yine seni üzmemek için çok fazla gülmeyeceğim hahaha .d