İki manito arasında ne kadar süre olmalı

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Ciddi cevap vereyim dün neşem yerindeydi, belli ki özgüvenim de yüksekmiş kfjf şimdi bu tür meseleler, eski sevgiliden ne sebeple ayrıldığına, kısa bir hoşlanma mıydı, bir sevgililik süreci miydi, yani aradaki iletişimin sizin gözünüzdeki niteliği neydi, aranızdaki ilişkiyi bıçak gibi kestiniz ve bir daha ardınıza bakmadınız mı vs bunlara göre değişir. Bunu samimiyetle söylüyorum, süreci çok can sıkıcı olsa da en kolay sıyrılınacak kalp kırıklıklarından, dertlerden biri gönül işleri. Bence bir kapıyı gerçekten kapattığınızda (stalksız, arada bir mesaj atayım, bir sesini duyayım işine girmeden) zaten enerjiniz de temizleniyor, kalbiniz de boşalıyor. Ondan sonra hay hay buyursun gelsin jfjf

Larien tarafından engelliyim (bahtiyar vakası 2) ama doğru soyluyor... stalklamayin... o verdiğiniz enerji ile karşı tarafı besliyorsunuz haberiniz yok...kopartin bağı tamamen öyle farklı kapılar açılıyor ki. @Run peki yeni sevgili yapınca eskilerin aniden dönmesini nasıl açıklıyorsun....

Larien tarafından engelliyim (bahtiyar vakası 2) ama doğru soyluyor... stalklamayin... o verdiğiniz enerji ile karşı tarafı besliyorsunuz haberiniz yok...kopartin bağı tamamen öyle farklı kapılar açılıyor ki. @Run peki yeni sevgili yapınca eskilerin aniden dönmesini nasıl açıklıyorsun....

Son alıntılaşmamızla birlikte açmıştım….

• Beğen
Tepkiler: Aze
Ben enerjiye inanan biriyim, bir çekim gücü var.
Hayatın düzene girince, o eskiler mahvetmek için diriliyor.
- yo yo sen mutlu olamazsın, senin mutsuzluk ruhuna kodlanmış diyerek, gelip her şeyin içine sıçmak için kafanı karıştırıyor.
Neyse gelsin eski yeni, hepsi bereketiyle gelsin.
Beni yedek manito olmak üzer, birinci adamım ben haha.
Larien son zamanlarda hep haklı.. arada bana beğenmedim veriyor olsa da.

Bu konu vesileyle şunu da not düşmek istiyorum buraya, ileriki yıllarda gençler gelip okur belki de.. bunca yıllık tecrübem ile şunu net diyebilirim ki..
Kadınlar stok yapma konusunda daha uzman, yedekte birisini bekletme konusunda erkeklerden daha maharetli bu konuda..
Her canlı erkek, ya da ölü fark etmez.. mutlaka günün birinde yedek manito olacak, ya da olmuştur.. bende mi deme, evet sen de..

Bende mi ?

Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir.
İlişkinin sonu görünmeye başladıysa, yenisini hazırlayın.

(Böyle bir izlemimim olmuştu ve sahiden hiç ara vermeden, hatta haber de vermeden birini bulup gitmişti. (Ama haklıydı))

Eski manitanın adını yeni manitaya yanlışlıkla söylemeyecek kadar .d

iki manita arasında
kalmakta kötü ya

Geri