Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
9 ay mi?
Süreyyam sana bayılıyorum ya9 ay mi?
Ne demek istiyorsunuz Larien hanim?
Yurdagül gibi anladim demek isterdim.
Anladiysan aydinlatsanaaaaSüreyyam sana bayılıyorum yao kadar komik birisin ki, yine kahkaha attım..
9 ay mi?
Ne demek istiyorsunuz Larien hanim?
Yurdagül gibi anladim demek isterdim.
Şip şak lari.:d
şu kadarcık bir süre, azıcık, biraz… anında… kdjd
Aradığım cevaplardan biri bu. Kesinlikle kadınlar bu konuda çok iyi. Ayrıca hatun kişisi kankilerimden teyit ettirdiğim bir bilgi.Bu konu vesileyle şunu da not düşmek istiyorum buraya, ileriki yıllarda gençler gelip okur belki de.. bunca yıllık tecrübem ile şunu net diyebilirim ki..
Kadınlar stok yapma konusunda daha uzman, yedekte birisini bekletme konusunda erkeklerden daha maharetli bu konuda..
Her canlı erkek, ya da ölü fark etmez.. mutlaka günün birinde yedek manito olacak, ya da olmuştur.. bende mi deme, evet sen de..
Tecrübelerimi aktarıyorum enci. Kimse üzmedi.. beni bu hayatta en çok ne üzer biliyor musun?Run cok dolu bu gece. Hangi edepsiz üzdü…
Beni hep kandırıyor şarapsızlar. Jfjfj alışırsın sen de jfjfjTecrübelerimi aktarıyorum enci. Kimse üzmedi.. beni bu hayatta en çok ne üzer biliyor musun?
Kandırılmış olmanın verdiği hissiyat var ya, aha o.
O yüzden dikkatli ve temkinli biriyim.. bana şeytan sakal derler..
Kilometre olarak mı
Senelerce beklesin demedik.. yedek oyuncuyu hemencecik oyuna almalarına kızdık..@Run gece gece tribe girmiş belli ki.... Bu konuda özellikle kadınlara sallamasından belli...
Yani soruyu düşündüm de en fazla 5 ay falan yeterli sanki ya. Niye beş ay dedim onu da bilmiyorum....
Senelerce mi beklensin yeni flört için,saçma...
Kim o terbiyesiz, aman ben miyimRun kişisi bütün kadınları töhmet altında bırakmıştır…