İki manito arasında ne kadar süre olmalı

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu konu vesileyle şunu da not düşmek istiyorum buraya, ileriki yıllarda gençler gelip okur belki de.. bunca yıllık tecrübem ile şunu net diyebilirim ki..
Kadınlar stok yapma konusunda daha uzman, yedekte birisini bekletme konusunda erkeklerden daha maharetli bu konuda..
Her canlı erkek, ya da ölü fark etmez.. mutlaka günün birinde yedek manito olacak, ya da olmuştur.. bende mi deme, evet sen de..

Bu konu vesileyle şunu da not düşmek istiyorum buraya, ileriki yıllarda gençler gelip okur belki de.. bunca yıllık tecrübem ile şunu net diyebilirim ki..
Kadınlar stok yapma konusunda daha uzman, yedekte birisini bekletme konusunda erkeklerden daha maharetli bu konuda..
Her canlı erkek, ya da ölü fark etmez.. mutlaka günün birinde yedek manito olacak, ya da olmuştur.. bende mi deme, evet sen de..
Aradığım cevaplardan biri bu. Kesinlikle kadınlar bu konuda çok iyi. Ayrıca hatun kişisi kankilerimden teyit ettirdiğim bir bilgi.:D NET. Bunu bildiğim için son zamanlar artık duygu veya sevgi beslemiyorum. Böyle iyi abi gerek yok. Baktın hoşlaşma oluyor engelle sil maceraya gerek yok.:D

Run cok dolu bu gece. Hangi edepsiz üzdü…

Run cok dolu bu gece. Hangi edepsiz üzdü…
Tecrübelerimi aktarıyorum enci. Kimse üzmedi.. beni bu hayatta en çok ne üzer biliyor musun?
Kandırılmış olmanın verdiği hissiyat var ya, aha o.
O yüzden dikkatli ve temkinli biriyim.. bana şeytan sakal derler..

Tecrübelerimi aktarıyorum enci. Kimse üzmedi.. beni bu hayatta en çok ne üzer biliyor musun?
Kandırılmış olmanın verdiği hissiyat var ya, aha o.
O yüzden dikkatli ve temkinli biriyim.. bana şeytan sakal derler..
Beni hep kandırıyor şarapsızlar. Jfjfj alışırsın sen de jfjfj

@Run gece gece tribe girmiş belli ki.... Bu konuda özellikle kadınlara sallamasından belli...
Yani soruyu düşündüm de en fazla 5 ay falan yeterli sanki ya. Niye beş ay dedim onu da bilmiyorum....
Senelerce mi beklensin yeni flört için,saçma...

Öf baba ya tribe soktunuz beni de.
Flortu darlamaya gidiyorum
Yemin etmesini isticem ailesinin üzerine.
Benden başka biriyle konusmuosun dimi filan (!)

@Run gece gece tribe girmiş belli ki.... Bu konuda özellikle kadınlara sallamasından belli...
Yani soruyu düşündüm de en fazla 5 ay falan yeterli sanki ya. Niye beş ay dedim onu da bilmiyorum....
Senelerce mi beklensin yeni flört için,saçma...
Senelerce beklesin demedik.. yedek oyuncuyu hemencecik oyuna almalarına kızdık..
Semih Şentürk gibi formayı sırtına giyip sahaya çıkıyor adamlar anında.
Erkekleri yara bandı olarak kullanmayı bıraksınlar..
Sen bugün biraz gergin misin ahaj.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Run kişisi bütün kadınları töhmet altında bırakmıştır…

Geri