iki Kum Tanesi

Konu sahibi son olarak 1738 gün önce görüldü
tenor.gif

489471B2-253D-4410-9C2B-D716544BF85B.jpeg
Kendine bir şeyler almaya çıkıp bana alış veriş yapan sevgili eşim:emoji_heart_eyes:
Hayatım sana çok yakışır alayım mı diyen bir eşim var işte şlkjgfdd

otursana biraz karşıma; dinle. en son kendimle kompulsif bir şekilde yaptığım hipotetik cümlelerden sonra sıyırdığımı düşünmüştüm. yitirmek diyoruz biz buna. sevdiğim kişilerin yüzünün silinmesi, duygu yitimine ulaşmak, özlemin ne olduğunu hatırlayamama, geriye kalan tüm insanları eleme potasına koyma gibi davranışlardan bahsediyorum. duymuyorum seni. görmüyorum, bilmiyorum.

perdeleri arala,

dünyanın tepesinden gülümsüyorum.

Kuzucuğa selammm (.

Üç şey başkalarının kölesi yapar

1.
Herkes tarafından sevilme isteği.
2.Herkes tarafından beğenilme isteği.
3.Herkes tarafından takdir edilmek isteği.

Sevilmek beğenilmek ve takdir edilmek güzel şeyler elbette. Ancak bunlar uğruna Girişilen amansız uğraşlar size faydadan çok zarar getirebilir.

Sakinlik en büyük güçtür.

Sana söylenen her şeye duygusal bir tepki verdiğini sürece acı çekmeye devam edersin.
Gerçek güç, arkana yaslanmak ve olanları mantık çerçevesinde gözlemlemektir. İnsanların kelimeleri seni kontrol ediyorsa; bu, her şeyin seni kontrol edebileceği anlamına gelir. Sakin ol ve bir şeylerin geçmesine izin ver
Sakin ol ve bir şeylerin geçmesini izin ver bunu başardığında daha iyi, çok daha güzel geri dönüşler alırsın.

Acı gerçek

Genelde gözümüzde çok büyüdüğümüz insanları tanıdıkça, işlerinden matruşka bebekler gibi daha küçük insanlar çıkıyor.

Geri