İhanetin affı olur mu?

Konu sahibi son olarak 2228 gün önce görüldü
Bilmiyorum ya.
Ihanete bagli.s

Affedersiniz tekrar eder

Ihanet eden siz olsaniz?

Kim olduğunun önemi yok bana kalirsa.
İhanet affedilmesn, sadece duygusal değil

Son düzenleme:
Farkeder mi? Herkes için sonuç aynı olmuyor mu.

Burda cogu kisinin karsi taraftan gelen ataklara karsi bir tutumunu sergiledigini düsünüyorum.
Ama cogu ben yapmam der mesela.
Sonuc degil ki pesinde kostugum.
Ihanet eden kisi rolüne girmek amac ve düsünmek.

Burda cogu kisinin karsi taraftan gelen ataklara karsi bir tutumunu sergiledigini düsünüyorum.
Ama cogu ben yapmam der mesela.
Sonuc degil ki pesinde kostugum.
Ihanet eden kisi rolüne girmek amac ve düsünmek.

Kimin ne dediğinin önemi yok ki.
Herkes lafa gelince kendini bulandırmaz, ama yaşanılanla cümlelere dökülenler genelde uyuşmaz.
Doğamızda var sanırım.
Mesela aldatan siz olsanız dediğinde, kendim olarak düşündüm de eğer yaparsam ve affedilirsem belkide bir başka hatalar için kendi içimde cesaret sahibi olurum.
Yani sonucu değiştirmiyor, hepimiz aynıyız.

Evet iste o yüzden,
Büyük konusmamali cünki herkesde o aldatma potansiyel var.Insanin dogasi böyle.
Kandirmayalim birbirimizi.pP
Yok affi olur mu bilmem ne mi?
Dürüst olmak lazim.

Evet iste o yüzden,
Büyük konusmamali cünki herkesde o aldatma potansiyel var.Insanin dogasi böyle.
Kandirmayalim birbirimizi.pP
Yok affi olur mu bilmem ne mi?
Dürüst olmak lazim.

Evet yani aslında baktığın zaman affı olmamalı.
Ona bakarsan ihanette olmamalı ama her ikiside oluyor işte.
Herkes ne kadar kendini bir diğerinden farklı görse de, yaradılışımızda var korkarım ki.

Olmamalı.
İkinci şansta da durum değişmeyecektir. İnsanın doğası ve kendini algılama şekli bir süre sonra yeniden o alışkanlıkla depreşecektir.

Affeden insanları anlamıyorum. Aşırı iyi niyet mi? Yoksa affettiğini gösterip soğuk davranmak mı? Ben affedemem abi. Elime koz vermesin. En ağırını vermek adına her şeyi beklesin benden. Ben kötü kalpliyim öyle kişilere karşı. Pusu'ya yatar uğraşmadan beklerim, elime düşerse ağlatmak için elimden geleni yaparım. Ihanetin affı olmaz.

Affeden insanları anlamıyorum. Aşırı iyi niyet mi? Yoksa affettiğini gösterip soğuk davranmak mı? Ben affedemem abi. Elime koz vermesin. En ağırını vermek adına her şeyi beklesin benden. Ben kötü kalpliyim öyle kişilere karşı. Pusu'ya yatar uğraşmadan beklerim, elime düşerse ağlatmak için elimden geleni yaparım. Ihanetin affı olmaz.

Napcan kendine eziyet mi edecen xd
:gtw:

Geri