İğrenç bir his tarif et

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Asansöre bindiğinde aşırı yük uyarısı vermesi ve son binen olarak senin inmen… aldırmıyormuş gibi yaparsın ama moralin bozulmuştur bir kere

Aldatılmak sanırım. Deli gibi sevdiğin insan o andan itibaren iğrenç ve mide bulandırıcı geliyor sana.

Krem yada nemlendirici sürerken avuçlarimin yapış yapış olması... fobim olabilir bu durum :(

Hayatımdaki en büyük acıyı yakın arkadaşım intihar ettikten sonra cenazesinde yaşadım sanırım ,geçmişte de zor ve kötü zamanlardan geçtim fakat hiç bu kadar çok ağladığımı ve acı çektiğimi hatırlamıyorum.

"Şimdi acının ne olduğunu gerçekten biliyordum. Ayağını bir cam parçası ile kesmek ve eczanede dikiş attırmak değildi bu.
Acı, insanın birlikte ölmesi gereken şeydi. Kollarda, başta en ufak güç bırakmayan, yastıkta kafayı bir yandan öbür yana çevirme cesaretini bile yok eden şeydi."

Yoğun bakımda yakınını beklemekten sonraki en iğrenç his acıdan ağlatan diş ağrısı… Ben böyle bir acı hiç tatmadım şimdiye kadar. Allah düşmanıma bile yaşatmasın. O kadar iğrençti.

• Üzgün
Tepkiler: RK
herhangi bir konudaki çaresizlik hissi.

hani sizi seven birini çok üzersin kırarsın işte
o çok kötü ya
yapmayın böyle şeyler

B.ka basmak, yağmurlu günde üzerine su sıçraması, akşam bina girişi önünde Karaböcek görmek

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Geri