İğrenç bir his tarif et

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Yakınımın duygusal olarak acı çekerken bir şey yapamamak

Son dakika gelen acil işlerin yüklediği stres.

Maddi hisleri bir zamandan sonra kenara bıraktım. Elim kesildi, param bitti, kafam kırıldı gibi gibi hiç bir şeyi artık takmıyorum. Öldükten sonra ne olacağız, nasıl yargılanacağız, ne yaptık ne gördük diye düşünürken hissizleştim. En kötüsü de bu.

Toplu taşımada koltuğundan kalkan teyzeye kendini beğendiremediğin için teyzenin uzaklardan birini çağırıp koltuğunu ona bırakması ve senin o uzaklardan gelen kişinin mağrur bir edayla koltuğa oturuşuna şahit oluşun..... O teyze bu işi öyle profesyonelce yapar ki kendini bir koltuğa dahi layık olamayan insanların en iğrenci gibi hissetmemen mümkün olmaz.

Toplu taşımada koltuğundan kalkan teyzeye kendini beğendiremediğin için teyzenin uzaklardan birini çağırıp koltuğunu ona bırakması ve senin o uzaklardan gelen kişinin mağrur bir edayla koltuğa oturuşuna şahit oluşun..... O teyze bu işi öyle profesyonelce yapar ki kendini bir koltuğa dahi layık olamayan insanların en iğrenci gibi hissetmemen mümkün olmaz.
Aslında teyze tam kalktığında senin de hareketlenmiş olduğun andır da.... En kötüsü bu... Hazırsın artık, bedenindeki tüm uzuvlar oturmaya endekslendi...
Ve o uzaktaki kişinin kalabalığı yara yara heyecanla gelişi sonrası senin yeri vermek için kenara hafifçe çekilirken yüzünde oluşan o utanç dolu ince gülüş...
Gözlerin dolu dolu camdaki yansımanla yüzleşirsin....

Hahahaha genelde her sabah bir teyze bana yerini devrediyor xnxnxnxnxnd inmesine yakin basliyor gel kizim ben inicem:)

• Alkış
Tepkiler: glu
her sene şampiyon olacağız deyip sene sonunda en güzel futbolu biz oynadık olsun şampiyonluk mesele değil gurur duyuyoruz hissi

Kargo beklemek yerine hemen sahip olmak için mağazaya gidersin hevesli hevesli o istediğin ürün tek kalmıştır ve hemen önündeki müşteri o son ürünü almıştır
Daha da kötüsü olan ise
Nette olmayıp sadece o mağazada kalması
Var mı arttıran?

Kargo beklemek yerine hemen sahip olmak için mağazaya gidersin hevesli hevesli o istediğin ürün tek kalmıştır ve hemen önündeki müşteri o son ürünü almıştır
Daha da kötüsü olan ise
Nette olmayıp sadece o mağazada kalması
Var mı arttıran?

Patronun seni övmeyip hiç bir iş yapmayan elemanı daha çok övmesi..

Ölmüş birisini rüyada sanki hiç ölmemiş ve hâlâ yaşıyormuş gibi görmek uyanınca gerçeğe dönüş

Sakallı olmak iyi ki değilim.ddd (Severiz o ayrı.dd)

Geri