İğne olmaktan korkuyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
hiç acımicak diyenden korkcaksın. gerisi sıkıntı değil

Genç hemşireler olunca genelde :ayak: yapıyorum.
Bakıyorum iğneyi yapacak kişi 30+ sessizce işlemin bitmesini bekliyorum üstadım moral sıfır sıfır :T:

Yoo acımaz ki
[YOUTUBE]vfkB9iDU0aU[/YOUTUBE]

Dürüst olmak gerekirse askere gidene kadar korkan biriydim. Askerde hasta olup 15 gün yatınca her gün de 2 iğne yiyince artık gitti korku. Noura gibi acımadan saplayan birine denk gelirseniz korku kalmaz alışkanlık haline getirirsiniz :))

Ben sadece ilk seferden korkmuştum onda da durumun bokunu çıkarmıştım, ilk okul 1. sınıfta ilk aşı olacaklardan birisiydim korkuyorum en son ben olayım dedim öğretmen tamam dedi baktım sıra geliyor en son çare camdan atlayıp kaçmak gibi geldi atladım sınıfın camından kaçıyorum adiler ben kaçmadan çok önce annemi aramışlar tam bahçeden çıkarken yakaladı.

Biz damarı bulunmayanlar olarak anti iğneciyiz, ağlatıyorlar :(

Bayılırım mutluluktan

• Hımm
Tepkiler: ne
Korkmuyorum , ama lanet olasi sey etine girince hic guzel hissetmiyorsun!
Aciyor omer hayyam....

geçen doktora iğne yazın bari dedim
sende iğnelik bişey yok dedi
hap verdi gönderdi

Çok iyi iğne yaparım ''korkma acımıyacakçıyım'' ama ben kendime yaptıramıyorum :emoji_unamused:

Korkmam. Abim sağlıkçı zaten ne zaman gerekiyorsa yapıyor.

İğneden korkmam ama bir anım var. Acemi birliğindeyim Konya/Meram hava savunma okulu ve eğitim merkez komutanlığı. Kızılay hepimizden kan almak için geldi. Önümdeki askerden kan alırken hemşirenin önlüğüne kan fışkırdı o gün bayılmıştım. Normalde kan tutmaz beni ama o an öyle bir olay yaşandı.:D

Geri