İğne olmaktan korkuyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
2cac891a-adfb-45f7-b3e9-31516094ae3c.jpg

Genelde çocuklar iğneden korkar düşüncesine tezat, büyük büyük insanlar gördüm ki iğneden korkup bir kaç günde iyileşecek hastalığı haftalarca çekmek zorunda kalan..
ya da kan veremeyen ya da serum takılamayan insanlar.
"Ne var ki bunda" diye basitleştirilsede yaşayan için gerçekten büyük sorun.
Bu arada ben iğneden korkmam.
Siz de durum nasıl, iğne den korkuyor musunuz?
Yoksa iğne bana vız gelir mi diyorsunuz?

korkmam. iğne de yapabiliyorum ayrıca. (bu bilgi mühim, mutlaka söylemeliyim.ddd)

Aklıma hep bu tekerleme gelir.

İğne battı canımı yaktı..
İğne korktun mu?
Hemşire korkmadın mi:)

iğneden korkmuyorum da kan görünce vefat ediyorum.

Korkma değil de iğnenin batacağını bilmek tedirgin hissettiriyor

Korkmam. İlkokuldayken çok yaparlardı, en sonda kalıp o stresi yaşamaktansa ilk sıralara geçerdim

bunlar basit şeyler

iğneden mi korkacağım pehh.hatta damar yolu açtırmak ,kan aldırmak en büyük zevkim o kan sıcaklığı bana huzur veriyor :p

iğne olmaktan korkmuyorum o da bir iğne sonuçta belli bir çapı var filan.. hatta reenkarne olaraktan tekrar iğne olarak gelmek istiyorum.

Korkmuyorum , iğne benden korksun diye iğrenç bir espri de yaparım hani :mlk:

Dövme yaptırırken binlerce kez iğne darbesi yedikten sonra artık bana vız geliyor.. .p

İğneyi hissetmiyorum bile, damar yolu yanlış açıldığından dolayı serum deri altına gitmişti ödem ve şişlik oluştuğu için hafif bir korkmadım değil.

Hic iğne olmadim açıkçası. Ama kanim alindi, asi falan oldum tabii o zamanlar da hic korkmuyorum aksine izliyorum. Minnak bir canavarken okula aşı için geldiklerinde ilk ben atlardim korkudan titreyenlere ornek olmak amacıyla. :ash:

İgneden korkmam fakat kan gorünce degişiyor durum.

Geri