IF'nin Sisteminin Tamamen Değişmesi

Konu sahibi son olarak 2080 gün önce görüldü

Değişsin mi?

• Evet

Kullanılan: 19 63.3%
  • Hayır

Kullanılan: 11 36.7%

• Kullanılan toplam oy
    30
Başka bir konuda da söylemiştim, yine tekrar edeyim. Reddit gibi bir şey isteseydim Reddit'e giderdim. vBulletin ilkelliğini seviyoruz ki buradayız, bu modern kenarlıklı tasarıma bile ısınamadım bir türlü. Burayı Facebook'a çevirmeyin, gerek yok bence.

Ya bu ne ne yaptığını bilmezlik, bu ne ne yapsam acabacılıktır, bu ne kararsızlıktır?

55eb3f6bf018fbb8f8b4d922.jpg

Valla ben reddit redkit falan anlamam.
Ne yapılıyorsa yapılsın forumsal teması alternatif olarak dursun, ben yeniliğe kolay alışanlardan değilim.
Hele hele kim nerede online listeme dokunan olursa belalı yüzümü göstermek zorunda kalırım...

Vbulletin Hepimizin alışkın olduğu birşey. Alışkanlıklara ayak uydurmak zor kime sorarsanız sorun. Ama yapıldıktan sonra ister istemez alışıyorsunuz. 15 Yıl Atatürk Havalimanı silüetine alışmıştık. Gel gör ki yeni havalimanına halen ısınamadım alışamadım. Bu durumda mecbur kalıp devam etmekte , etmemekte kişini tercihine göre değişir.
Yenilikler her zaman iyidir. Makul ise gerekliyse, ileriye dönük iyi şeyler düşünülüyorsa tabi ki olmalı.

İnsanlar buraya alışmaya çalışarak ya da mecburiyetten değil
Severek girmeli.
Burası havaalanı değil,Twitter da değil.

Şu şeye de gıcık oluyorum.
Beğenen isteyen tercih eden devam eder,istemeyen güle güle

Alışkanlıklara ayak uydurmak zor kısmına takıldım ben.

Vbulletini sil admin bu forumsalcılar hala a1018 kullanıyor öyle gelenekselci bunlar. Yönetim demokratik olarak oylamaya sunmuş ezici üstünlük var zaten. Reform istiyoruz. Beğenmeyen donanımhabere yallah.

Son düzenleme:
değişim için oy kullandım ancak tema değişimi sanmıştım. sanırım kendine özgü bir sosyal medya yaratımı hayalindesiniz, öyleyse değişmesin.

önce konuyu okuyup anlayacaksın sonra basacaksın oyunu kardeşim. şimdi elimizi sandığa sokup oy mu arayacağız sınıf başkanı seçimi mi bu ? seçmen bilinçsiz yauw

Evet, konuyu tekrar irdelemekte faide görüyorum.

Buyrun ahbab's.

Reyimizi kullanalım.

Forumun gelişmesi için fikir alışverişinde bulunalım, çokluğu sağlayalım.

İstemiyoz ya.
Konu kilit pls.
Tşk.

Bu siLex size daha ne yapsın? Nasıl faideli oluruz diye düşünen bir yönetimi hunharca eleştirmek çok kabaca...

• Beğen
Tepkiler: X
Yoo. eleştirmiyorum.
İstemiyorum sadece......

• Beğen
Zaten forumlarda takılan insanlar eskilerden kalma insanlar, yeni üye kazanmaktan kastınız daha önce başka forumlarda takılmış ara vermiş tekrar bir forum arayışına girmiş üyelerse olabilir ama yenilik arayan insanların forumda ne işi olabilir onu çözebilmiş değilim?
Ben bu vasat temaya bile alışamadım hala, doğru düzgün avatar seçemiyoruz, fotoğrafları küçücük ekliyoruz, tag ekleyelim diyoruz açık oluyor deniliyor yani forumlardaki insanlar gelenekçi insanlar.

Bunu şey gibi düşünmek lazım sevgili @X piyasaya yeni binlerce mükemmel oyunlar çıkarken senin hala 2,5 gb lık Age of oyunlarını seviyor olman gibi bir şey bu forum muhabbeti.

Burada herkesin Twitter, insta ne bileyim her şeyi kullandığını düşünüyorum zaten ama forumda farklı bi hava olduğu için geliyoruz burası da twitter olacaksa niye twitteri bırakıp geleyim ki? ne gerek var yani. Hatta siz eski temaya dönme oylaması yapın bence.

• Beğen
çocuklar, old school forumcu olduğum için yeniliklere çok kapalıyım. bu nostaljik havayı bozmayın lütfen.

• Beğen
Geri