İF üyeleri masterchef yarışmasını yorumluyor

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
mehmet usta'nın furkan'a olan mobbingine ne diyorsunuz? ayıp ya çocuğu yaşındaki adama bilenmiş sütlaç mevzusundan ötürü. çocuk zaten yapamadım tabağım olmadı diye elini kaldırdı. furkan çok antipatik olsa da dünkü azarı hak etmedi.
okuttuğum yaş grubu 21 eylül'de açılamıyor bir süre daha evdeyim. :( iyi ki varsın mastırşef. mehmet sen hariç. gözümden düştün.
Furkan biraz ukala yaşından büyük tavırlar sergilemeye çalışan birisi ama dün yediği azar fazlaydı. Tamam program tamamen kurgu bunu biliyoruz, reyting üzerinden ilerliyor ve sosyal medya kontrol ediyor yarışmayı bunlar her yarışmada var ama bu kadar ters yapıp aşağılamaya gerek yoktu bence de malumat hocam.

Dün yine dışardaydım arkadaşlarla toplandık yemek vs bakamadım ben. Özetten anlarız ne oldu ne kaldı

Aa aaaaaa şimdi izledim Mehmet şef Furkanı baya haşlamışşşş kötü olmuş yaaaa

duygudan sonra kimi potaya çıkardılar...... izleyemedim ya saat 10 da biten özet mi olur.......

Bugün yine kırmızı takım kazanıyor, çünkü Esra yanlışlıkla story atmış, dört tane siyah önlüklü var fotoğraf karesinde :)
Acun buna yaptırım uygular muhtemelen, fotoğrafı sildi ama çok geç. Birkaç gün önceden çekiliyor program.

Özetleri ile bayan program. Saat 10 da başlatılır mı yeni bölüm yehu?

Sarımsağı nasıl kolay soyacağımı öğrendim eskiden uğraşıyordum kızıyordum şimdi vur bıçağı tık : )

Bu Esra oy alınca neden saldırganlık yapıyor, berbat bir takım kurdu farkında değil sanırım.
İyice antipatik olmaya başladı, çocukken oyun oynarken mızıkçılık yapanlar gibi.

Yeni bölüm ile karşınızdayız, güzel bir doğa görüntüsü var. Bahçeden toplanıyor sebzeler, güzel bir bölüm olacak muhtemelen.

Bütün oyunu bozdun hocam, adamlar patriot füzesi yapıyor, pardon böreği..

bugün türk aile yapısının masterchef gibi programlar yüzünden bozulduğunu düşünen arkadaştan sonra izlemeyi bıraktım. barbi kazanırsa haber verirsiniz...

Geri