İF üyeleri masterchef yarışmasını yorumluyor

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Bence Duygu orada kankacılık oynayan çocuklardan daha mantıklı ve adaletli. Gerçekler karşısında hepsini utandırdı, benden gayet olumlu puan aldı.
Emir tam dandik biriymiş.

Bu haftaki kırmızı takım tam bir kaos ;d yesin millet birbirini .d

Evet arkadaşlar başlıyoruz, bugün yeni bir eleme günü ve işler ilginç duruma gelebilir. Aynı evlerde kalmaya başlandı bu sene ve yoğun bir dedikodu kazanı kaynıyor.
Gruplaşma işleri çoktan başlamış, kızların bir çoğunu gözden çıkarmışlar.

Bir günlük aradan sonra yeniden ekranlarda masterchef izliyoruz.
Bugün sanatçılara yemek yapılacak, menüler ilginç.
Bugün kızları güzel bulmadım, fazla özensiz geldiler. Değişik saç modelleri yok, Duygu hanım biraz bir şeyler yapmaya çalışmış.
Uğur beyin saçı kızların saçından güzel olmuş :)

canım profiterol çekti ya azınıza tüküriyim sizin...... bim de kapandı....... :emoji_tired_face:

Yapabilirsin @Oggy ben bir keresinde denemiştim üç saat sürmüştü ama djfn bir daha mı tövbe

bimin profiterolünün de kakaosu çok yoğun ama heves keserdi olsaydı....... :emoji_pensive: bu arada emir maskeyi nasıl takmış...... slk ya......:emoji_unamused:

Bu Berker mi ne varya çok temiz yüzlü güzel kalpli geliyor, bozmazsa benden puan aldı

Bu sene içimden bir his erkek kazanacak diyor..Uğur ile Emir arasında finale gider bu iş..

evet : D başarılı bi yarışmacı olmasının yanında hem çok zeki, hem fırlama hem de duygulara yer vermiyor. bu yarışmada duygulara yer yok kardeşimm. ikinci favorim de berker. hep başarılı tabaklar çıkarmıştı elemelerde.

Geri