İF üyeleri masterchef yarışmasını yorumluyor

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Başarılı gerçekten ve baya fırlama ortalığı iyi karıştırıyor
Son bi haftadır hiç izlemedim
Berker zaten başta nasıl gelemedi bilmiyorum

Emir bey sanırım Gülşah hanımı takıntı yaptı galiba.
Gülşah hanım da çocuk gibi ya, annesi ne alaka sürekli gündemde.

Sırf şuraya yazmaya geldim. Vallahi cildiriyorum cidden duygusal olmak, insanların iyi niyetine inanmak, iyi niyetli yaklaşmak neden "inanılmayacak" bir şey? Emir'i tutuyordum ennnn baslarda lakin grup psikolojisine girip Gulsah'a bu kadar saçma yerlerden saldırması yüzünden tiksindim.

Uğur ya canım benim gittikçe sevmeye basliyorum, merhametli bu çocuk. Yüklenmeyin kıza diyor minnos.

Yaratıcılık uğruna etlerin mundar oluşuna kızıyorum mesela. Meyve sosuna bulayıp et mi pişer lan. Yazık ona verilen paralara ucuz da değil bir grup yeni yetmenin hayal dünyası yüzünden çöp olup gidiyor : )

Yaratıcılık uğruna etlerin mundar oluşuna kızıyorum mesela. Meyve sosuna bulayıp et mi pişer lan. Yazık ona verilen paralara ucuz da değil bir grup yeni yetmenin hayal dünyası yüzünden çöp olup gidiyor : )
Doğru ,bir tabağa 20 tane malzeme ekliyolar ..
İsraf çok insanlar açç aççççç.
Bizde izliyorum işte sjdndnj
Sanki onların yaptıklarını mı yapıcaaaazzzzzz.
Duygu inş elenirsin.....

Eleme başladı, bakalım kim bizlere veda edecek.
Gülşah ve Duygu hanımları bugün beğendim. Duygu bugün çok sempatik görünüyor.
Suratsız Ebru yine standart :) ama çok seviyorum.

Ebru bir işi de becer ya düzgün yap lütfen. O suratsız hallerini çok seviyorum.

Evet arkadaşlar yeni haftaya başlıyoruz, herkes gergin durumda.
Serhat tavır ve konuşmaları ile beğeni kazanıyor.
Bakalım bugün sürpriz bir kaptan çıkacak mı?

Daha faydalı işler yapabilirsiniz.

Bugün iki takımda çok hata yaptı, bakalım kazanan kim olacak.
Kırmızı takım bir ürünü eksik olmasına rağmen favorim.

mehmet usta'nın furkan'a olan mobbingine ne diyorsunuz? ayıp ya çocuğu yaşındaki adama bilenmiş sütlaç mevzusundan ötürü. çocuk zaten yapamadım tabağım olmadı diye elini kaldırdı. furkan çok antipatik olsa da dünkü azarı hak etmedi.
okuttuğum yaş grubu 21 eylül'de açılamıyor bir süre daha evdeyim. :( iyi ki varsın mastırşef. mehmet sen hariç. gözümden düştün.

Sadece Emir balı! Gerisini sevmiyorum.

Geri