Marla
Elmas Üye
Tamam ileticem sksjsjxd.Joker gülüşlü Duygu. Sinsi yılan. Tıss. Dudak dolgusunu dudağına değil de bıyığına yaptıran zilli. Defol burdan. Tşk
Sinsi Duygunun sinsiliği başlamadı daha durrr yılannnnnn..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamam ileticem sksjsjxd.Joker gülüşlü Duygu. Sinsi yılan. Tıss. Dudak dolgusunu dudağına değil de bıyığına yaptıran zilli. Defol burdan. Tşk
Benim husumetim başka Yarmagül. Sen çekil aradan..........Tamam ileticem sksjsjxd.
Sinsi Duygunun sinsiliği başlamadı daha durrr yılannnnnn..
Lens kullanıyor![]()
Hiii anladım tamam ajsjxd hiç benzemiyor ona merak etme sjsks.yolabilirsin xdBenim husumetim başka Yarmagül. Sen çekil aradan..........
...... Öfkfjf
:=))) bende diyorum kafa mı yapıyor bizimle öyleymiş cidden:pDalgamı geçiyorum güzel güzel , ciddiyetle yorum yazıyorsunuz tatlı tatlı gülüyorum sonra : )
Traş olduğu için sevmedin , dudak yapısı çok kötü , sakal bıyıkla örtüyordu şimdi dımdızlak : )Bu Celal bu kadar çirkin değildi ne oldu bu çocuğa![]()
aynen bayılzzammmmTraş olduğu için sevmedin , dudak yapısı çok kötü , sakal bıyıkla örtüyordu şimdi dımdızlak : )
Diyeceğimi unuttum ben :d@Sirius hanım merhaba, yorumlarını bekliyorum.
Yemeği hiç birisi yapamadı yahu, berbat tabaklar çıkardılar.